Brazilie Vinicius Jr Thuisshirt 2022-2023

brazilie vinicius jr thuisshirt 2022-2023Je kunt vanaf nu een Brazilie Vinicius Jr thuisshirt 2022-2023 variant kopen. Andere varianten met het Brazilie Coutinho uitshirt 2018-2019 of bedruk een Brazilie shirt uit kids 2019-2020. Vinicius José Paixão de Oliveira Junior die al een tijdje in de basis is bij Real.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • In: kinderen tot XXXL

FIFA World Cup 202 voetbalshirts met bedrukking. Vervolgens zijn ze te zien op de Copa America 2023 en gedragen tot het jaar 2024. Ga hieronder direct naar Unisportstore.nl voor de nieuwste bedrukte voetbalshirts. Je kunt bij de aanbieder spelers selecteren in de winkelwagen.

Deze held ken je vast wel van de wedstrijden in La Liga. Hij was een jaar of 2 geleden nog de pispaal in de selectie. Inmiddels wordt hij bestempeld als wonderkind. Helemaal omdat hij zo jong is en soms al een team kan dragen. We zijn dan ook benieuwd naar de wedstrijden op het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

Brazilie Vinicius Jr Thuisshirt 2022-2023

Een voetballer met een bijzondere carrière. Gespeeld bij club Flamengo in Brasil. Daarna werd hij voor een kleine €45.000.000 overgenomen door Real Madrid. Veel spelers zouden ook een carrière als deze man willen hebben. Veel spelers gaan eerst naar middenmoters voordat ze naar een topclub gaan. Het heeft hem wel goed gedaan want hij is een vaste waarde in het Braziliaanse voetbalelftal. Shop dus een voetbalshirt of ga voor de voetbalschoenen van deze held.

  • Braziliaanse voetbalkleding
  • Voetbalclub: Real Madrid
  • Positie: aanvaller

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *