Vinicius Junior Real Madrid Shirt Uit 2023-2024

vinicius junior real madrid shirt uit 2023-2024Je kunt in onze shop nu het Vinicius Junior Real Madrid shirt uit 2023-2024 kopen. Op de mouw zie je daarnaast het Champions League logo. Je kunt natuurlijk ook voor de La Liga badge gaan of van de Copa del Rey.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bedrukte voetbalshirts #7
  • Inclusief logo’s te bestellen

Deze man is een held geworden voor jong en oud. Vini Jr zoals achterop zijn shirt staat zien we volgend jaar weer shinen in het Koninklijke voetbalshirt. Zo hebben we dus ook het grijze / donkerblauwe uitshirt van Real Madrid. Kies in onze shop voor dit fantastische bedrukte voetbalshirt. Je herkent het rugnummer direct van de buitenspeler. De Fransman draaide vorig jaar geweldig in het team. Hij heeft het nummer van Cristiano Ronaldo dit seizoen. Hopelijk neemt dit niet teveel verantwoording met zich mee.

Vini Jr wordt topscoorder van de Champions League 2023/2024 – VSD

Je had waarschijnlijk het maagdelijk wit al gezien. Je kan dus ook het Vini Jr Real Madrid shirt thuis 2023-2024 bestellen. Het is een voetbalshirt om lekker in de trainen en te sporten. Je kunt bij ons een voetbalshirt bedrukken maar dus ook een voorbedrukte krijgen. Deze is dan ook verkrijgbaar voor jong en oud. Kies eerst het uitshirt en ga vervolgens naar het overzicht van de spelers uit het team.

Vinicius Junior Real Madrid Shirt Uit 2023-2024

Het shirt is ontworpen door adidas. Misschien ken je het al maar Clima-cool technologie is nu AEROREADY. Het doet precies hetzelfde dus eigenlijk alleen een naamsverandering. Heerlijk om in ieder geval droog te voelen tijdens het trainen. Misschien ben je wel bekend met de Mesh-panelen. Maak je collectie compleet met het voetbalshirt van deze baas. Je kunt hier ook het Real Madrid Bellingham shirt uit 2023-2024 bestellen.

  • Naam: Vinicius José Paixão de Oliveira Junior
  • Rugnummer 7
  • Persoonlijke bevoorrader is Nike
  • Linksbuiten aanvaller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *