Vini Jr Real Madrid Shirt Thuis 2023-2024

vini jr real madrid shirt thuis 2023-2024Je kunt in onze winkel het Vini Jr Real Madrid shirt thuis 2023-2024 met rugnummer 7 kopen. Een nieuw voetbalshirt met blauwe en gouden accenten. Je kunt kiezen voor diverse badges zoals die van de Wereldbeker, Champions League of de gewone La Liga variant.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Braziliaanse linksbuiten
  • Van schlemiel naar held

Waarom van schlemiel naar held? Je kent misschien het filmpje wel dat gezegd wordt niet naar Vinicius passen maar overslaan. Inmiddels is hij beslissend voor het team uit Madrid. We gaan het straks over adidas hebben die deze heeft ontworpen. Je kunt hier ook het Bellingham Real Madrid shirt thuis 2023-2024 bestellen om een andere te noemen.

Once Hazard’s purgatory was mercifully ended in the summer of 2023, Vinicius Junior took up the weighty mantle of Real Madrid’s number seven, following in the footsteps of his idol Ronaldo.

Hierboven een stukje uit de Engelse pers. Vinicius José Paixão de Oliveira Junior heeft het nummer overgenomen van Hazard. Daarvoor was het een succesvolle tijd van Vini zijn idool Cristiano Ronaldo. Je kunt dus nu het vernieuwde voetbalshirt met rugnummer 7 kopen.

Vini Jr Real Madrid Shirt Thuis 2023-2024

Het is een adidas voetbalshirt ontworpen met AEROREADY technologie. Daarnaast is deze ontworpen van 100% gerecycled polyester. Verder heeft deze een standaard pasvorm. Je kunt het voetbalshirt direct bestellen voor dames, heren, kids maar ook voor baby’s. Verder heeft deze Braziliaanse linksbuiten een eigen kledingsponsor met Nike. Hij draagt dan ook vaak dezelfde voetbalschoenen als CR7. Maak je tenue compleet met alles erop en eraan van deze nieuwe baas.

  • Vini voetbalkleding
  • Rugnummer 7 van Hazard
  • Vroeger van zijn held CR7
  • Nike Mercurial voetbalschoenen
  • adidas AEROREADY technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *