Bellingham Real Madrid Shirt Thuis 2023-2024

bellingham real madrid shirt thuis 2023-2024Bij ons kan je nu het Bellingham Real Madrid shirt thuis 2023-2024 kopen. Een voetbalshirt met een standaard pasvorm en officiële bedrukking. Je kunt hier ook een short met nummer bij bestellen en de witte voetbalsokken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Transfer van 103 miljoen
  • Nummer van Zidane

Hij is een miljoenen transfer waar we veel van verwachten. Deze transfer zat er al een tijdje aan te komen. Een rugnummer welke hij wilde omdat Zidane deze ook heeft gedragen. Hij heeft dit nummer gekregen van Jesús Vallejo. We hopen dat hij mooie tijdens tegemoet gaat zien. Je kunt ook een los Real Madrid shirt bestellen als je deze niet bedrukt wilt.

“I really admire Zidane, his legacy at this club; now I have his number. But I am different. It’s a number that inspires me. 22 has been my number for a long time, but now I’ll wear the 5″. – Jude B

Bij onze aanbieder Voetbalshop.nl vind je deze voor de beste prijs. Hier kan je zelf een short en kousen erbij bestellen. Een officiële bedrukking vind je door het nummer in het cijfer. Daarnaast kan je kiezen om een badge van de Wereldbeker erop te bestellen. Verder kan je kiezen voor een La Liga variant of de Champions League variant.

Bellingham Real Madrid Shirt Thuis 2023-2024

Je weet misschien wel dat de shirts met 100% polyester worden ontworpen. Deze hebben een normale pasvorm en beschikbaar voor baby, kids en senioren. We hopen op mooie tijdens voor deze man bij de club. Hij zal een middenveld gaan vormen met Eduardo Camavinga, Valverde en Tchouaméni. Ze zijn de verjonging dus wel echt ingeslagen. Heel veel plezier met het officiële voetbalshirt of kies een replica van 14,95.

  • Jude Victor William Bellingham
  • Middenvelder centraal
  • Voetbalshirt met bedrukking
  • adidas Predators als persoonlijke sponsor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *