Real Madrid Bellingham Shirt Uit 2023-2024

real madrid bellingham shirt uit 2023-2024Je kunt hier het Real Madrid Bellingham shirt uit 2023-24 bestellen. Je kunt het voetbalshirt voorbedrukt bestellen bij onze aanbieder met een normale pasvorm. Deze is ideaal voor de training door de 100% polyester stof.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Rugnummer 5
  • Goedkoopste aanbieder en gratis bezorging

Het was geen verrassing maar ook weer niet. Dat hij een transfer zou maken stond wel vast maar voor 103 miljoen. Pohhh wat een bedrag maar wat een speler. Een echte sterspeler die het al heeft laten zien bij Borussia Dortmund. Je ziet nu al jonge fans lopen met het voetbalshirt van deze baas. Hopelijk gaat hij het goed doen op het middenveld. Het is in ieder geval wel een prachtig voetbalshirt om in de shinen. Jij kunt er binnen 2 werkdagen in shinen als je deze vandaag besteld.

Pubquiz vraag moeilijk: hoeveel goals en assists heeft Jude B gemaakt vorig seizoen?

Een geweldige speler die het rugnummer van Zidane graag wilde. Ga er maar aanstaan. Onze vraag is dan ook hoe gaat hij het bij de club doen? We hopen stiekem dat hij de held van de Koninklijke gaat worden. Je kunt daarom shinen in dit shirt of ga voor het Bellingham Real Madrid shirt thuis 2023-2024. Deze is dus voor senioren maar ook voor kids en als minikit te verkrijgen.

Real Madrid Bellingham Shirt Uit 2023-2024

Ben jij een grote fan van deze middenvelder? Maak je kast dan compleet met de diverse shirts. Het is ook leuk om deze cadeau te doen. Een voetbalshirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Verder heeft deze een normale pasvorm. We krijgen ook nog de uitshirts en andere nationale voetbalshirts van deze man. Je kunt daarnaast ook nog trainingspakken en andere kleding bestellen. Het is ook mogelijk om een voetbalbroekje erbij laten bedrukken. Twijfel je nog een beetje of kan je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl en wij gaan op zoek.

  • Jude Bellingham
  • Rugnummer 5
  • Bevoorrader adidas
  • Voetbalschoenen: adidas Predator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *