Nike Barcelona Thuistenue 2023-2024

nike barcelona thuistenue 2023-2024Hier kan je het Nike Barcelona thuistenue 2023-2024 kopen. Je kunt wel zeggen dat alles op elkaar aansluit als je de afbeelding ziet. Belangrijk om te weten dat het een standaard pasvorm heeft en de kleuren blauw en rood zijn iets donkerder dan gewend.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: S boy tot XXL
  • Kleuren: rood met blauw

Je kunt het tenue ook laten bedrukken met een speler. Ook kan je voor je eigen naam en nummer gaan. Het komt dan op het thuisshirt en met nummer op het broekje. We zijn benieuwd naar het nieuwe seizoen en hoe ze het gaan doen in de Champions League. Wij zijn een prijsvergelijker en hebben één aanbieder geselecteerd, deze is het goedkoopst! Je kunt bij ons een kast vol kleding krijgen van Barca als je het wenst.

Pubquiz vraag medium: welk jaar heeft Barca de trippel gewonnen?

Je hebt het misschien al gezien maar deze is uniek door de donkere kleuren. De accenten zijn gewoon weer wit en Spotify natuurlijk weer in het midden. Een bedrukking zal ook in het wit te zien zijn achterop het shirt. Je kunt het tenue ook splitsen en alles los bestellen. Daarnaast kan je iets kleiner het Nike Barcelona tenue thuis kids 2023-2024 bestellen. Zoek je er 1 voor je kind tussen de 3 maanden en 8 jaar? We hebben ook het Nike Barcelona tenue minikit baby 2023-2024.

Nike Barcelona Thuistenue 2023-2024

Het tenue thuis gaan we zien tijdens de thuiswedstrijden. Je kunt ook een bezoek brengen aan Camp Nou. Ze zijn deze volgens mij nog aan het verbouwen maar je kan sowieso langs. Altijd een keer een bezoek willen brengen? Klik bij ons op voetbalreis FC Barcelona. Je kunt natuurlijk hiereen reis boeken. De kleding is ontworpen voor extra comfort en een ideale lichaamstemperatuur. Dat ken je van Nike vast wel met de Dri-FIT technologie. Je kunt dus fris en fruitig trainen of gewoon chillen. We wensen je heel veel plezier met de kleding en zien je graag terug.

Wat zijn de kenmerken van het tenue

  • Barca voetbalkleding
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Normale pasvorm
  • Kleuren iets donkerder
  • 100% polyester
  • La Liga, Copa del Rey en Champions League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *