Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Oranje Voetbalschoenen

nike zoom mercurial vapor 15 oranje voetbalschoenenCheck hier de Nike Zoom Mercurial Vapor 15 oranje voetbalschoenen. Deze hebben we al gezien om de voeten van Kevin de Bruyne, C. Ronaldo en Kylian Mbappé. Ze hebben een normale pasvorm en zwarte Nike swoosh aan de zijkant.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kind, junior, dames en heren
  • Ondergronden: kunst en natuurgras

Je kunt in onze online webshop de nieuwste voetbalschoenen bestellen voor kinderen en senioren. Ze worden dan ook nog eens gratis thuisbezorgd. Wij hebben de prijzen voor je vergeleken en zo komen we uit bij Unisportstore.nl. Deze specifieke schoenen zijn er voor ondergronden zoals firm en artificial ground. Dit wil zeggen kunstgras en natuurlijk ondergronden. Je kunt deze bestellen in de varianten: Elite, Pro en Academy wat wil zeggen van €279 tot €39,99 euro. Scoor via de blauwe link de oudere Superfly’s: Nike Mercurial Superfly 6 wit oranje.

Deze Mercurial Vapor XIIII boots worden gedragen door Harry Kane, Luka Modric en Coutinho – Anoniem

Je herkent de nieuwste Mercurial gelijk als je ze oppakt want het zijn lichtgewicht lage voetbalschoenen. Sinds de introductie van de Vapor’s weten we niet beter. We hebben al wat sterren gezien met deze schoenen zoals Kevin de Bruyne, Mbappe en Zlatan Ibrahimovic. De kleuren vallen het meest op. Heb jij snelheid en geen angst voor de tegenstander? Deze Mercurial Vapor XII zijn dan zeker voor jou. In welke maten zijn ze te bestellen: 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 tot 48 2/3. Zoek je andere Nike witte voetbalschoenen ga dan eens langs bij de Nike Magista Obra II Pro wit rood.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Oranje Voetbalschoenen

Je ziet steeds vaker nieuwe Nike packs met steeds andere kleuren. Zoals gezegd hebben we deze in maten kinder, dames, heren en junioren. We gaan deze zien in de zomer maar ook nog in de aankomende finales. Klik via de blauwe link om een bezoek te brengen aan de officiële Nike Football website. Je kunt naast voetbalschoenen ook sneakers, zaalschoenen, kunstgras schoenen bestellen. Wil jij nou de voetbalschoenen bedrukken? Je kunt kiezen uit een vlag en initialen op deze units.

  • Pack: White and Orange
  • Nike overzicht: Mercurial
  • Lage voetbalschoenen
  • Lichtgewicht: 189 gram
  • Sánchez, C.Ronaldo, Kane en Kevin De Bruyne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *