Castore Newcastle United Shirts en Tenues Thuis 2023-24

newcastle united shirtHier kan je de Castore Newcastle United shirts en tenues thuis 2023-24 kopen. De voetbalshirts zullen beschikbaar komen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Een plan om aankomend seizoen voetbalreizen Newcastle United te boeken? Het originele voetbalshirt mag dan zeker niet ontbreken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Castore kleding

Een voetbalshirt beschikbaar voor kinderen, vrouwen, heren, junioren en ga zo maar door. In onze fanshop meer kleding en bezoek hieronder direct alle NUFC kleding.

castore newcastle united shirts en tenues thuis 2023-24

Het heeft welgeteld 1 seizoen geduurd en Newcastle United is in de top van de Premier League. In 2018 zat het nog in de Championship. Het was te vergelijken met de Eredivisie maar toen had NUFC geluk dat de nummer 1 punten liet liggen. De Premier League is voor de Magpies extra spannen. Een populaire stad voor voetbalreizen maar wat te denken aan de miljoenen die binnenstromen. De Magpies kwamen maar gelijk met de release. Het 125 jarig bestaan ​​krijgt wel een extra lading met een promotie en kampioenschap in de Championship. Boek hieronder direct een voetbalreis of andere voetbalreizen Engeland.

Castore Newcastle United Shirts en Tenues Thuis 2023-24

Deze staan voor de verticale zwarte en witte strepen. Voor aankomend seizoen zijn de strepen iets dunner dan normaal. De gehele structuur van het nieuwe Newcastle thuisshirt met een zwarte knoop onder de kraag. Lee Charnley, managing director bij de club wilde voetbalkleding welke de geschiedenis goed laat zien. Een Newcastle United thuisshirt met naam? De bedrukking zal in het rood worden geplaatst. Newcastle United’s 125ste met een uniek logo op de borst. De nieuwe hoofdsponsor is Sela zichtbaar in het lichtblauw met een witte rand. Het tenue wordt compleet gemaakt met een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Shop snel de nieuwste voetbalkleding of bezoek Newcastle. Zie hier ook het Castore Newcastle United thuisshirt 2023-2024.

  • Club: Newcastle United
  • Bijnaam: The Magpies
  • Sponsor: Sela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *