Castore Newcastle United Thuisshirt 2023-2024

castore newcastle united thuisshirt 2023-2024Het Castore Newcastle United thuisshirt 2023-2024 in het zwart met wit. Deze heeft een standaard pasvorm en is gemaakt van 100% polyester. Wil je een volledig thuistenue? Shop dan ook de kousen en bijpassende voetbalbroekje.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Shirtsponsor Sela

Het shirt is het ontbrekende stuk voor je kledingkast. Helemaal na zo’n goed seizoen zoals vorig jaar. Je kunt nu dus naar de training of sporten in dit geweldige shirt. Zoek je meer? Maak er dan een compleet Newcastle United thuis tenue van. Zoals gezegd is deze gemaakt van 100% polyester en heeft een normale pasvorm. Wij vergelijken de prijzen zodat jij direct de goedkoopste kunt kiezen. Kies hier ook het nieuwste Castore Newcastle United trainingspak 2023-2024.

Het Newcastle United shirt thuis 2023/24 gaan we in ieder geval terug zien in de Premier League, FA cup en League cup. De club uit Newcastle is overgenomen en dat zie je wel aan de sterren in de selectie nu. Je herkent het voetbalshirt altijd aan een kledingmerk en club logo. Het logo van Newcastle United F.C. vinden we aan de linkerkant. Koop vandaag nog je kleding en maak je klaar voor het nieuwe seizoen. Het thuis short is te bedrukken met originele bedrukking voor €5,00.

Castore Newcastle United Thuisshirt 2023-2024

In de toekomst proberen we onze Newcastle United fanshop zo goed mogelijk uit te breiden. Klik je bijvoorbeeld door onze website heen dan vind je een tal van kleding. Je vindt hier bijvoorbeeld een dekbedovertrek, sjaal en meer merchandise. De afgelopen jaren is een voetbalreis naar Newcastle United geweldig populair geworden. Je kunt via bijvoorbeeld IJmuiden naar Newcastle met de ferry. De ferry met prima slaapplaatsen biedt de mogelijkheid om een drankje te doen en alvast in de komen met een band aan boord. Klik direct op voetbalreis Newcastle United FC om een geweldig weekend te plannen. Heel veel plezier in St. James Park!

  • Newcastle United Football Club
  • Vlucht | Overnachting en Tickets
  • St. James Park stadion
  • Castore voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *