Castore Newcastle United Thuisshirt 2022-2023

castore newcastle united thuisshirt 2022-2023In het zwart met witte banen het geweldige Castore Newcastle United thuisshirt 2022-2023. Op de markt gekomen tezamen met een longe sleeve. In onze fanshop kun je als fan helemaal los met de kleding. Wat vind je van het thuisshirts voor dit seizoen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Castore voetbalkleding
  • Seizoen: 2022/2023

De nieuwe voetbalshirts 2022/23 zullen worden gedragen tijdens alle thuiswedstrijden van de club in het St. James’ Parc stadion. De naam Newcastle United dateert al uit het jaar 1892 wat deze voetbalclub een van de oudste clubs ter wereld maakt. Shop hierboven direct het thuisshirt bij Unisportstore voor de beste prijs. Je kunt ook eens langs het Castore Newcastle United shirt thuis kids 2022-23.

Gaat de club meestrijden met de bovenste 6 nu ze zijn overgenomen?

Deze is er met natuurlijk de opvallende strepen die we al jaren kennen. We zien benieuwd wie weer te bewonderen zijn in het nieuwe thuisshirt voor dit seizoen in de Premier League. Voor veel Nederlanders is Newcastle een populaire bestemming voor goedkope voetbalreizen. Het enige dat je hoeft te doen is even over met de veerboot en je bent in Newcastle. Het nieuwe shirt is daarom onmisbaar wanneer je deze trip gaat maken. Een bezoek brengen aan Newcastle United FC? Bekijk de mogelijkheden van een voetbalreis en ga direct naar de aanbieders voor de Newcastle United tickets.

Castore Newcastle United Thuisshirt 2022-2023

Dit shirt te zien in de Premier League. NUFC is een aantal seizoenen geleden alweer gepromoveerd naar de Barclays Premier League. Het seizoen 2021/2023 heeft sportgigant Puma vaarwel gezegd. Nu is het dus Castore op het shirt. We kennen het kledingmerk nog niet echt maar daar zal wel verandering in gaan komen. Het NUFC thuisshirt van vorig jaar had een behoorlijk losse kraag waar sommige fans over hadden geklaagd. Zoals op de afbeelding te zien is dit voor dit jaar niet meer het geval. Je kunt ook eens langs de in het zwart wit de Puma Aguero zwarte voetbalschoenen.

Het thuisshirt is ontworpen met een mooi hals en het shirt in zijn geheel valt ook iets strakker. Deze is onder meer voorzien van het bekende Dry-Cell principe. Deze technologie werkt hetzelfde als het Clima-cool principe van adidas en het Dri-Fit principe van Nike. Door deze technologie wordt vocht van het transpireren naar de buitenkant van de stof afgevoerd. Op deze manier blijft je nieuwe shirt dus lekker droog en comfortabel zitten. Verder is de sponsor FUN88 en zien we deze al een paar jaar. Door de mooie afstemming van de clubkleuren zal dit weer een van de populairdere shirt van dit seizoen worden!

NUFC Voetbalshirt en Kleding outlet

Deze is te bestellen is onze geheel vernieuwde Fanshop. In deze shop vind je alle nieuwe artikelen van de club. Om alle mede voetballiefhebbers te helpen, hebben we alle Nederlandse aanbieders opgesomd. Op deze manier kun je dus gelijk zien waar je een artikel voor de beste prijs kunt aanschaffen. Het enige dat je hoeft te doen is door te klikken en je kunt je aankoop beginnen. Kijk dus rustig rond in onze Newcastle United shop en laat je verrassen door alle nieuwe spectaculaire designs. Bijvoorbeeld het nieuwe Puma Newcastle United uitshirt 2018-2019 en Newcastle United trainingsshirt 2018-2019.

Extra informatie en beknopt

  • Sponsor: FUN88
  • League: Premier League
  • Seizoen 2022/2023
  • Castore Dry technologie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *