Ibrahimovic Shirt AC Milan 2022-2023

ibrahimovic shirt ac milan 2022-2023Het Ibrahimovic shirt AC Milan 2022-2023 is te verkrijgen in het thuisshirt, uitshirt en natuurlijk alle kleding van het nationale team van Zweden. Je kunt deze krijgen met diverse logo´s op de mouwen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Rugnummer: 11
  • Zlatan voetbalkleding

Zlatan Ibrahimovic is de grootste voetballer in iedere competitie. De inmiddels spits op leeftijd laat wekelijks zien bij de beste ter wereld te horen. De inmiddels 40 jarige vedette speelt heel zijn carrière al bij de absolute Europese top. Let op: Unisportstore een originele bedrukking op het thuisshirt, vandaar de prijs!

Zlatan kan nog zeker 2 jaar door en misschien ooit nog eens in de Eredivisie – VSD

Hier speelt hij met rugnummer 11. Hij zou zijn contract met een jaar hebben verlengd tegen een iets lager salaris. Dit om blessures etc te kunnen opvangen want hij is nu eenmaal een jaar ouder. Je kunt het shirt selecteren en dan in de winkelwagen de speler selecteren.

Ibrahimovic Shirt AC Milan 2022-2023

Ibracadabra begon zijn betaalde voetbalcarrière in 1999 bij Malmo FF. Hij viel op door zijn skills met zijn lengte. In het jaar 2001 waren het Arsenal en Ajax die serieus in de markt waren voor de boomlange aanvaller. Ajax trok aan het langste eind en zag Zlatan in 2001 gelijk debuteren. Ajax had ook Mido in zijn gelederen waardoor het bijna een jaar zou duren voordat Ibra basisspeler zou worden bij Ajax. In 2006 zou Juventus worden teruggezet naar de Serie B, dit zag Ibrahimovic echter niet zitten en wilde vertrekken. Bij Inter Milan werd hij al snel de onbetwiste nummer 1. Daarna ging hij naar Manchester United, vervolgens naar Amerika en zo weer terug naar AC Milan.

Zlatan T-shirt Voetbal

zlatan ibrahimovic t-shirtHet Zlatan voetbal t-shirt is precies wat je wens als Zlatan je held is. Je zal zeker opvallen in het prachtige Zlatan voetbal t-shirt.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €27.95
Beschikbaar in: kids, junior en senior
100% katoen
Partners: Subsidesports
S tot XXL

Hij zou uiteindelijk zes keer op rij kampioen worden in drie verschillende voetbalshirts. In 2009 zou hij vertrekken naar Barcelona die 46 miljoen betaalde plus Samuel Eto’o. Een verblijf van een jaar in Catalonië was genoeg en vertrok weer naar Italië. Bij AC Milan zou hij tot 2012 spelen. Hij werd in de zomer weggekocht door PSG voor 23 miljoen waar hij een contract heeft tot 2016. Daarvoor een seizoen naar Manchester United. Daarna naar LA Galaxy en zo weer naar AC Milan. Zie hier ook het adidas Zweden thuisshirt 2020-2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *