Ibrahimovic AC Milan Shirt Thuis 2023-2024

ibrahimovic ac milan shirt thuis 2023-2024Hier het Ibrahimovic AC Milan shirt thuis 2023-2024 te koop. Deze is te verkrijgen in 3 varianten maar ook zelf het voetbalshirt van LA Galaxy van dit seizoen. Een grote voetballer die aan het einde van zijn carrière staat.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Superster Zlatan
  • Rugnummer: 11

Zlatan Ibrahimovic is nu echt gestopt met voetbal en heeft afscheid genomen :(. De inmiddels spits op leeftijd ging als een trein maar een blessure heeft hem de das omgedaan. Wat zal hij na zijn carrière gaan doen? Zie je hem al als coach aan de zijkant staan? De 41 jarige in oktober 42 jarige vedette zal nog wel worden uitgenodigd voor sommige partijtjes met legends. Originele bedrukking op het Zlatan Ibrahimovic United op dit shirt want het is de laatste ooit. Je kunt hier ook het adidas Zweden thuisshirt 2020-2021 bestellen.

Zlatan Ibrahimovic Carrier

Ibracadabra in het Zlatan Ibrahimovic shirt in de kleur zwart gaat weer een seizoen tegemoet. We zijn benieuwd wat Zlatan hierna gaat doen. De voetbalcarrière begon in 1999 bij Malmo FF. Het jaar 2001 vertrok de boomlange spits naar Ajax. In 2003 vertrok Zlatan naar Juventus. 2006 mocht hij in de selectie van de Italiaanse club Inter Milan plaatsnemen. Hier kwam hij voor het eerst te werken met Mourinho. Daarna naar AC waar hij zijn carrière dus ook heeft afgesloten. Tussendoor nog naar Barca en waar eigenlijk niet.

Ibrahimovic AC Milan Shirt Thuis 2023-2024

Het Zlatan Ibrahimovic voetbalshirt van AC Milan gaan we nog best veel zien want het is de laatste. Een samenwerking tussen Ibrahimovic en eigen kledingmerk zal ook een lust voor iedere voetballiefhebber zijn. Wil jij Zlatan in het echt bewonderen? Helaas hij zal niet meer op de velden te zien zijn. We wensen je veel plezier met de Zlatan artikelen en hopelijk zien we nog eens wat van hem.

  • Sterspeler: Zlatan
  • Voetbalshirts en kleding
  • Rugnummer: 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *