adidas Zweden Thuisshirt 2020-2021

adidas zweden thuisshirt 2020-2021Koop hier het adidas Zweden thuisshirt 2020-2021 met de bekende gele kleuren en blauwe accenten. Sterspeler Zlatan Ibrahimovic is inmiddels gestopt maar je kan hem nog bedrukken achterop je voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kind, junior en senioren
  • adidas voetbalkleding
  • Stof: 100% polyester

Het Zweden shirt kennen we natuurlijk van de gele kleuren. We gaan Zlatan Ibrahimovic helaas niet meer zien maar er zullen andere spelers gaan op staan. Het grote verschil met het voorgaande voetbalshirt zijn de blauwe accenten. Je kunt het voetbalshirt aanschaffen wanneer je Zweden een warm hart toedraagt of gewoon omdat je deze mooi vindt.

Je kunt ook namen achterop krijgen. Ga bijvoorbeeld voor het Zlatan Ibrahimovic Zweden thuisshirt 2020-21.

Deze is weer te verkrijgen in diverse maten vanaf 122 cm. Het voetbalshirt van het Zweedse nationale team gaan we terug zien op het EK voetbal 2020. Je ziet de standaard logo’s en verder hebben ze een normale pasvorm. adidas heeft natuurlijk voor een Clima-cool technologie ontwerp gekozen. In combi met de mesh-panelen heb je het in de zomer niet te warm. Het Zweedse nationale team gaat het zwaar krijgen tijdens het toernooi.

adidas Zweden Thuisshirt 2020-2021

Zoals gezegd is het shirt slimfit ontworpen met een ideale pasvorm. We weten dus in ieder geval dat we met zijn allen kunnen gaan juichen voor het Zweedse nationale team. We gaan straks weer grote hordes fans voorbij zien komen als het EK begint. Je kunt dan lekker op de terrassen en kroegen gaan kijken of Zweden ver gaat komen tijdens EURO 2020. Ook is het mogelijk een voetbalshirt te bedrukken! Een officiële bedrukking kost €20,00 maar het is ook mogelijk om een eigen naam en nummer te bedrukken. Bekijk ook eens sportkleding voetbalsets, aanvoerdersband El Patron en adidas Mutator voetbalschoenen blauw rood.

  • Zweeds voetbalelftal
  • Bond: Svenska Fotbollförbundet
  • Kleuren: blauw en geel
  • Kleding: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *