adidas Zweden Trainingspak Blauw 2020-21

adidas zweden trainingspak blauw 2020-21Koop bij ons het adidas Zweden trainingspak blauw 2020-21 als sweater variant. In onze Sweden shop ook het gele trainingspak van het land of bekijk ook de andere landen trainingspakken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Ontworpen voor EURO 2020
  • adidas voetbalkleding
  • Trainingsjas & trainingsbroek

Je vindt bij ons de trainingspakken voor de grote toernooien. Aankomende zomer staat namelijk het EK voetbal van 2020 op het programma. We hebben dan ook van alle landen die deelnemen wel een kledingstuk.  Naast de landen trainingspakken ook presentatiepakken om ff wat anders te noemen. Het is nog even wachten op de andere kleding van Sweden. Hier ook het Zweden thuisshirt 2018-2019.

Het Zweedse elftal heeft aardig wat veranderingen ondergaan. Hoe ver denk jij dat ze gaan komen tijdnes UEFA EURO 2020?

Ze zijn allemaal ontworpen voor de Europese kampioenschappen voetbal. Je gaat ze dan ook al aankomende zomer zien. Shop in onze online winkels de nieuwste trainingspakken voor iedereen. adidas trainingspakken zijn voorzien van het Clima-cool materiaal. Dit zorgt voor een heerlijk fris gevoel ook in de zomer. Je kunt ook een los trainingsjack bijna sweater of trainingsbroek bestellen. adidas strepen over het gehele pak met een logo op de jas en broek.

adidas Zweden Trainingspak Blauw 2020-21

Je ziet in onze shop de trainingspakken hangen voor volwassenen, kinderen en baby’s. Via Voetbalshirtsdirect.nl vind je ook nog eens de beste online prijs. Uiteraard is een bedrukking van een nummer en initialen ook weer mogelijk. Je ziet dit terugkomen op de jack en trainingsbroek als nummer en initialen. Shop de kleding vandaag nog en je hebt het morgen in huis.

  • Zweedse nationale voetbalteam
  • Kleuren: blauw en geel
  • Trainingspakken en kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *