adidas Zweden Thuisshirt Kids 2020-2021

adidas zweden thuisshirt kids 2020-2021Koop hier het adidas Zweden thuisshirt kids 2020-2021 in het geel. Na het vertrek van Zlatan Ibrahimovic gaan er vast nieuwe speler opstaan. Wie weet wordt Jordan Larsson de nieuwe held. Ga voor senioren langs de voetbalshop hieronder en bestel deze vandaag nog.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • adidas voetbalkleding

Je vindt het Zweden shirt natuurlijk in de gele kleuren. Zoals gezegd heeft Zlatan Ibrahimovic uitgezwaaid en zullen er nieuwe helden gaan komen. Je zag de laatste tijd spelers als Pontus Wernbloom, John Guidetti en Oscar Hiljemark ook uit het elftal vertrekken. Spelers die stuk voor stuk in de Eredivisie hebben gespeeld. Je shirt is dus ook te bedrukken voor €14,95. Shop bijvoorbeeld ook een adidas Zweden trainingspak blauw 2020-21.

Het Zweedse nationale team maakt zich op voor EURO 2020. Hoe ver gaan ze komen denk jij?

Hier is het voetbalshirt voor kids. Toch hebben we ook een senioren variant en zelfs 1 voor de kleinste fans. De Sweden voetbalshirts zullen worden gedragen door het Zweedse nationale team. We kijken stiekem ook al vooruit naar het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Het zal een lastig toernooi worden in de winter en in een warm land. We gaan hier nog even verder over het thuisshirt. Deze is ontworpen met de Clima-cool technologie voor een fris gevoel. Je kunt hier heerlijk in sporten maar ook dragen om op de bank te hangen.

adidas Zweden Thuisshirt Kids 2020-2021

Het Zweden EK thuisshirt kinderen is slimfit ontworpen met een ideale pasvorm om in te sporten. We zullen het Zweedse nationale team gaan volgen aankomende zomer. Je kunt het voetbalshirt bestellen door de button hierboven aan te klikken. Zo kom je direct in de Sweden shop van Voetbalshop.nl. Je kunt daar je collectie compleet maken want we hebben ook een tal van trainingspakken. Ook kan je kiezen voor een officiële bedrukking welke €20,00 kost. Maak je klaar voor het EK voetbal 2020 met de nieuwste kleding. Hier ook het adidas Zweden thuisshirt 2020-2021.

  • Zweedse voetbalelftal
  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *