adidas Colombia Trainingspak 2020-2021

adidas colombia trainingspak 2020-2021Koop hier het adidas Colombia trainingspak 2020-2021. Je vindt naast de trainingspakken ook een warmloop shirt. Maak je klaar voor de Copa America en ga met warme kleding naar de training.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen en volwassenen
  • Kleuren: wit met blauw
  • adidas Clima-Cool kleding

We hebben in de rekken de adidas trainingspakken, presentatie- en joggingspakken. Deze gaan we zien in aanloop naar de FIFA World Cup 2022 in Qatar. Eerst kijken we uit naar de Copa America. Je kunt het pak bestellen bij Voetbalshop.nl en je hebt deze dan morgen in huis. Ga hier ook voor het Colombia Pre Match trainingsshirt 2018-19.

Hoe ver denk jij dat ze zouden moeten komen met deze selectie?

Je denkt misschien: de FIFA World Cup 2022? Ja het duurt nog even maar we bereiden ons alvast voor. Je vindt daarom in de outlet fanshop al wat wedstrijdshirts en merchandise. Ook kan je een los trainingsjack of broek bestellen. Wil jij dus compleet voor de televisie zitten als het Colombiaanse elftal moet aantreden? Je kunt net als Falcao, James of Sanchez (Tottenham Hotspur) de kleding dragen. Ook is het mogelijk eigen initialen en nummer te bedrukken.

adidas Colombia Trainingspak 2020-2021

Waarom staat er dan 2021? We hebben eerst de voorbereiding op de FIFA World Cup nog. Tussendoor eerst nog de Copa America 2020. Je kunt dus best lang genieten van het pak. Deze heeft ook een normale pasvorm en is deze geschikt voor kinder, junior, heren en vrouwen. Je kent inmiddels de adidas Clima-cool technologie om een droog gevoel te houden tijdens de warme dagen. Deze is dus ideaal om te dragen tijdens de trainingen en sportschool. Een oudere variant is het Colombia trainingspak blauw 2018-2020. Maak je helemaal klaar met de nieuwste kleding. Heb je nog vragen of wens je andere kleding? Laat het ons weten of bekijk de aanbiedingen bij onze aanbieders.

  • Colombiaans voetbalelftal
  • FIFA 2022 & Copa 2020
  • adidas Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *