adidas Atlanta United FC Thuisshirt 2020-2021

adidas atlanta united fc thuisshirt 2020-2021Check hier alvast het scherpe adidas Atlanta United FC thuisshirt 2020-2021! Je kunt wel zeggen uniek met de zwarte en rode banen. Misschien denk je wel: Atlanta United dat ken ik ergens van? Jawel hoor! Frank de Boer is namelijk de coach.

direct bestellen vsd

  • Club: Atlanta United FC
  • Competitie: Major League Soccer
  • Clubkleuren: zwart met rood
  • Voetbalkleding: adidas

Het kan 2 kanten op met dit voetbalshirt: je vindt hem geweldig of je denkt: oeii wat een kleuren! 1 ding is zeker, het is een uniek voetbalshirt! Je komt dus op de training als enige (gaan we van uit) in dit shirt. Wat maakt het voetbalshirt nou helemaal af? De gouden accenten en onderin zie je een logo met 17. Liever een MLS shirt in het groen? Ga voor het Portland Timbers Thuisshirt 2019-2020. Als we kijken naar de maten van het Atlanta United thuisshirt dan zien we deze voor kinderen, vrouwen en heren.

adidas Atlanta United FC Thuisshirt 2020-2021

We hebben de beste man hierboven al even genoemd! Frank de Boer is sinds de winter van 2018 de coach van de club uit Amerika. Veel mensen vinden het geen goede keuze maar waarom zou je niet gaan? Een grote club en een mooi land dus wat wil je nog meer. De kleding van de voetbalclub wordt allemaal ontworpen door adidas. Als je kijkt bij de aanbieder dan zie je bijvoorbeeld ook trainingsshirts en meer gekkigheid. We zullen met een schoon oog kijken aar Atlanta United nu het een NL tintje heeft.

Hoe vind je dit voetbalshirt voor de beste prijs?

  1. Waar vind ik het Atlanta United shirt voor de beste prijs
  2. De goedkoopste voetbalshirts online
  3. Kies je een replica of origineel AUFC shirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *