Puma Future Voetbalschoenen Eclipse Black 5

puma future voetbalschoenen eclipse black 5Koop hier de Puma Future voetbalschoenen Eclipse black 5. Het zijn de vernieuwde Puma’s na de eclipse packs welke waren geïnspireerd door Afrika. Ze zijn ontworpen voor Artificial en Firm ground ondergronden (gras en kunstgras).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Puma lijn: Eclipse
  • Future 5.1 Netfit

Zoals je las zijn ze geschikt voor een firm ground en artificial ground vloer. Dit wil dus zeggen voor natuurgras en kunstgras. Als je deze wilt vergelijken kan je het beste langs de Puma Future 1-3 Eclipse zwarte voetbalschoenen. Je gaat deze gedragen zien worden door sterren als Griezmann, Aguero en Reus. Ze zijn ook nog eens voorzien van een evoKNIT sok en hybride zool. Hier volgt later meer over. Je kunt hier ook eens langs de Puma Balr Future 4.1 zwart FGAG voetbalschoenen.

Deze PUMA Eclipse voetbalschoenen gaan je klaarmaken voor de mooie tweede seizoenshelft!

De evoKNIT sok zorgt dat het hoge voetbalschoenen worden. Deze zijn populair onder jonge en oudere voetballers. Of je nu een professional of amateur bent? De Puma Future Netfit FG/AG black zijn dan zeer geschikt. Het ideale aan de voetbalschoenen is dat ze zich kunnen vormen om de voeten. De veters kunnen op verschillende manieren worden geknoopt en daarnaast vormen de schoenen zich om de voeten. Ze hebben daarnaast een gaas patroon voor ene precieze passing en explosieve schotkracht. De nieuwste Puma voetbalschoenen zijn er voor kinderen, heren en dames.

Some of the greatest stars in the history of football have been under contract with Puma – Zeits

Puma Future Voetbalschoenen Eclipse Black 5

Bovenaan noemde we al even Firm ground en artificial ground. Firm ground voetbalschoenen wil zeggen natuurlijke ondergronden zoals normaal gras tot iets harder gras. Artificial ground voetbalschoenen zijn voor de betere kunstgrasvelden. Je kunt ze dus dragen bij diverse ondergronden. Train je bijvoorbeeld op kunstgras en speel je wedstrijden op natuurgras dan zijn de Puma’s zeer geschikt. De veters kunnen worden gestrikt zoals je wenst voor een betere voetbalmiddag. Ze zijn daarnaast voorzien van Rapidagility hybride zool voor flexibiliteit en lichte manier van bewegen. Zoek je andere lichtgewicht voetbalschoenen? Ga dan langs bij de Puma Future 2019 Netfit zwart rose.

  • Puma voetbalschoenen
  • Gedragen door: Griezmann, Aguero en Reus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *