Puma Future 1-3 Eclipse Zwarte Voetbalschoenen

puma future 1-3 eclipse zwarte voetbalschoenenHier kan je met naam Puma Future 1-3 Eclipse zwarte voetbalschoenen kopen. Je kunt wel zeggen dat deze sick zijn met het witte logo aan de voorkant. Je kunt deze vanaf maat 26 hieronder bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €29,95
  • In: maat 26 tot 48+
  • evoKNIT sok

De Puma Future voetbalschoenen niet meer te vergelijken met de old school Puma King’s. Toch houden ze vaak wel de gewone kleuren in stand. Oke oke zwart is geen kleur maar toch zijn het mooie boots om te zien. Uniek met een wit logo zo aan de voorkant. Ga hierboven voor je favoriete voetbalschoenen aanbieder Unisportstore.nl.

1 voetballer die we sowieso met deze zien lopen is Neymar da Silva Santos Júnior

Je kunt zowel als verdediger als snelle aanvaller deze schoenen dragen. Ze zijn een stuk minder hoog dan de voorgangers maar wat blijven ze tof. Op de afbeelding zie je de duurste variant. Je kunt ook gaan voor een goedkopere variant met de PUMA Future 4.3 FG/AG Eclipse – Zwart/Wit. Deze zijn overigens met oude packs nog veel goedkoper te krijgen. Dezelfde schoenen in Puma Future 2019 zwart met nog minder kleur.

Puma Future 1-3 Eclipse Zwarte Voetbalschoenen

Dezed voetbalschoenen welke evoKNIT sokken wordt genoemd met een ingebouwde sok. Zwarte Future voetbalschoenen zijn niet nieuw maar wel met minimale gele accenten. 1.3 staat voor de veter variant en zo zijn er nog meer. Naast Griezmann dragen ook Reus en Mario Balotelli deze Future boots. De Pebax zool zorgt voor de lichtgewicht voetbalschoenen van maar 205 gram. Bijna 100 gram lichter dan de Nike hoge voetbalschoenen. Synthetisch textiel zodat je eenvoudig kunt instappen maar ook de draagcomfort van de schoenen hebt. De veters kunnen dusdanig worden aangezet zodat het de comfort houdt en extra stevig rond de voeten plaatst. Shop deze voetbalschoenen in kinder, junior, vrouwen, mannen, dames en heren maten.

  • Varianten: 1.3 tot 4.3
  • Lichtgewicht: 205 gram
  • Pebax zool
  • Synthetisch textiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *