Puma Future 2019 Netfit Zwart Rose

puma future 2019 netfit zwart roseAls je zegt Glory dan denk jij natuurlijk ook direct aan de Puma Future 2019 Netfit zwart rose ;). Voetbalschoenen met uitstraling waar jij, jezelf waarschijnlijk wel op ziet lopen tijdens de eerstvolgende training. Uiteraard worden ze gratis thuisbezorgd dus maak je niet druk.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Pack: Glory
  • evoKNIT sok / hoge variant

Misschien even anders dan je gewend bent maar de afbeelding moest van Puma.nl komen. Als we het hebben over unieke voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen nou dan mogen deze worden genoemd. Je ziet het al aan de uitstraling zoals de evoKNIT sok. Glory is de naam van de lijn en niet te verwarren met boxen op Spike.

“the road to glory” – Engels voetbal

Puma Future 2019 Netfit Zwart Rose

Zoals wel vaker bij Puma worden deze schoenen maar beperkt aangeboden. Volgens bronnen komen er maar 1000 beschikbaar dus het is te hopen dat je gelukt hebt. Zijn de voetbalschoenen nou uitverkocht? Je kan altijd gaan voor een lijn hiervoor of de Puma Future Netfit army Attack wat ook nog een flink scheelt in de portemonnee. We gaan je een keer niet vermoeien met de technologieën. We sommen hier alleen even de belangrijke zaken op.

Gedragen door: Griezmann, Reus
Gewicht: 236 gram
Puma Glory football boots
Natuurlijke ondergronden en kunstgras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *