Puma Future Netfit Army Attack

puma future netfit army attackFirm artificial ground voetbalschoenen met de naam Puma Future Netfit army Attack in de shop! In de kleuren groen, zwart met wit de leger football boots voor kinderen, heren en dames. De ergonomische evoKNIT sok maken de voetbalschoenen tot toppers.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Pack: Attack
  • evoKNIT sok / hoge variant

Voetbalschoenen om de aanval te zoeken tijdens de wedstrijden voor profs en amateurs. Puma dacht een keer aanvallende schoenen te creëren met leger uitstraling. De Attack Pack voor de spelers die voor de 3 punten gaan. Ben jij nou niet echt de aanvaller wees gerust ook verdedigers en Buffon dragen de voetbalschoenen. Camouflage geïnspireerde hebben we eerder gezien met de Puma Suarez voetbalschoenen oranje zwart. Ga voor de PUMA Attack Pack familie en maak je tegenstander helemaal gek. Ben jij de nieuwste artiest op zaterdag of kies net als Griezmann de hoge voetbalschoenen van Puma.

The Nature of Performance – Puma Football

Puma Future Netfit Army Attack

Een nieuw bovendeel niet alleen qua kleur maar ook als we het hebben over textiel. We noemde net als de revolutionaire NETFIT technologie welke zorgt voor een perfecte pasvorm. Geweldige voetbalschoenen die we weer op de Europese velden gaan zien. Als we het hebben over de ergonomische evoKNIT, kijk dan naar de sokken fit. Een geweldige ondersteuning voor de snelle aanvaller maar ook voor verdedigers en keepers. Het flexibele Pebax materiaal zorgt samen met de Torsion voor een ideale schoen. FG/AG-noppen voor kunstgras en natuurgras. Shop de lichtgewicht voetbalschoenen van 236 gram en speel je beste wedstrijden.

  • Puma voetbalschoenen
  • Varianten: 2.1, 2.2, 2.3 & 2.4
  • Netfit technologie
  • evoKNIT sok / hoge voetbalschoen