Puma Suarez Voetbalschoenen Oranje Zwart

puma suarez voetbalschoenen oranje zwartLuis Suarez is overstapt van adidas naar de Puma Suarez voetbalschoenen oranje zwart. Overstapt van adidas X18 naar deze Puma voetbalschoenen. Wat vind je van de football boots? De naam is Uprising pack en speciaal voor de aanvaller van FC Barcelona. Ontworpen met ergonomische evoKNIT wat de sokkenfit wil zeggen. Hoge voetbalschoenen welke ook worden gedragen door Reus, Antoine Griezmann en Mario Balotelli.

direct bestellen vsd

Netfit 2.1 FG / AG nieuw voor de steraanvallen van Barcelona. Voetbalschoenen ontworpen voor het nieuwe seizoen zoals La Liga. De oranje, zware football boots beschikbaar voor jong en oud. Comfortabele ergonomische evoKNIT boots voor een geweldige pasvorm. Shop eenvoudig via bovenstaande link.

+ Puma Uprising pack

+ In: kinder, junior, kids, dames, heren

+ Kleuren: oranje en zwart

+ Speler: Luis Suarez

Puma Suarez Voetbalschoenen Oranje Zwart

In de store Puma Suarez voetbalschoenen oranje zwart met de bekende technologieën. Nieuwste voetbalschoenen altijd in trek voor trainingen en wedstrijden. Een groot voordeel van de Puma boots is dat ze geschikt zijn voor kunstgras en natuurlijke ondergronden. Naaste Luis Suarez worden de Puma hoge voetbalschoenen ook gedragen door Reus, Antoine Griezmann en Mario Balotelli. Voetbalschoenen zoals de Puma Uprising voor de hoogste podia wereldwijd. 2.1, 2.2, 2.3 & 2.4 zijn de varianten en al beschikbaar vanaf €44.95. Maak je tenue compleet met de prachtige Puma Suarez voetbalschoenen oranje zwart. Zie ook de nieuwste Puma Future 5 geel zwarte Netfit voetbalschoenen.

Puma hoge voetbalschoenen door de evoKNIT in de sok fit. Een gehele verandering is de veter plaatsing. Je kunt strakker of juist losser in de voetbalschoenen plaats nemen. Een pasvorm is perfect door de nieuwste technologieën maar ook de sokfit. Netfit kennen we alleen van Puma voetbalschoenen welke dus uniek zijn. Puma voetbalschoenen met een steeds mooiere uitstraling. Shop vandaag nog de firm ground en artificial ground voetbalschoenen voor diverse ondergrond. Natuurgras / kunstgras voetbalschoenen voor jong en oud. Pebax / torsion bars in combinatie met de vernieuwde zool voor stabiliteit en snellere acties.

  • Puma voetbalschoenen
  • Varianten: 2.1, 2.2, 2.3 & 2.4
  • Puma Future
  • evoKNIT sok
  • FG /AG (natuurgras / kunstgras)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *