adidas Copa Mid GTX Zwart

adidas copa mid gtx zwartIn onze shop kan je nu de nieuwste adidas Copa Mid GTX zwart voetbalschoenen bestellen. Vernieuwd met een hoge variant en groene en donkere kleuren. Initiator Pack voetbalschoenen voorzien van kangoeroeleer en beschikbaar in de variant 19.1, 19.2 en 19+ welke zonder veters te verkrijgen zijn.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas hoge voetbalschoenen
  • Kleuren: grijs, zwart en groen

De echte spelmakers en sterren in het professionele voetbal gaan we zien op de Copa Mid football boots. Denk aan spelers als Rakitic of Kroos als hij hoge varianten voor de koudere momenten wenst. De adidas Initiator Pack hebben uitstraling maar we zijn vooral benieuwd wat jij van de schoenen vindt. Voetbal en goede voetbalschoenen zorgen voor een perfecte zaterdag. De naam komt voort uit een initiatiefnemer of strateeg die gaat voor de overwinning in de wedstrijden. We hebben tot nu toe alleen klassieke Copa voetbalschoenen gezien dus mogen we nu deze geweldige begroeten.

adidas Copa Mid GTX Zwart

Zonder veters zijn er ook Initiators beschikbaar. Via de blauwe link adidas Copa 19 wit rode voetbalschoenen dus ook de veterloze variant uit het pack. De nieuwste adidas schoenen zijn ontworpen om minder water op te nemen. Je kunt het zien aan de geweldige patronen over de boots. Fusionkin-technologie is dus nieuw maar ook de schuimvulling voor beter comfort en zal zorgen voor een beter balgevoel. Wat is nog meer nieuw? de ortholite binnenzool om schokken op de vangen en elastische Primeknit wat zorgt voor de hoge variant. Noppen zijn half rond ontworpen en zijn geschikt voor natuurlijke ondergronden en kunstgras. Lichtgewicht boots van 240 gram en beschikbaar voor jong en oud.