Real Madrid Uitshirt Lange Mouwen Blauw

real madrid uitshirt lange mouwen blauwKies jij een long sleeve variant van het Koninklijke uitshirt? Het Real Madrid uitshirt lange mouwen blauw 2019/2020 met extra stof :). Twijfel je nog een beetje tussen een korte mouwen variant? Hieronder zijn ze allemaal

bestel nu

  • Scoor hierboven bij Unisportstore.nl
  • Maten: mini tot XXL
  • adidas Clima-cool
  • Voetbalshirt bedrukken

Je hoeft niet perse een koukleum te zijn om het Real Madrid uitshirt lange mouwen 2019-2020 te dragen. Het shirt zit ook anders en je kan altijd je mouwen opstropen. Buiten het Santiago Bernabeu stadion zal dit shirt veelvuldig te zien zijn. Wil jij net als Marcelo, Serio Ramos, Isco, Bale en alle andere sterspelers in het uitshirt rondlopen? Kies tegelijk voor een bedrukking van 1 van deze helden voor een bedrag van €19,95! Je kunt ook kiezen om je eigen naam en nummer te bedrukken. adidas zorgt ieder seizoen voor een andere basiskleur voor de uitkleding en de vraag is dan ook wat er nu weer uit de bus komt. Het Real Madrid uitshirt 2019-2020 is gemaakt van 100% polyester en heeft een normale pasvorm. Trainen of sporten in een shirt die tot je handen komt? Kies een long sleeve variant.

https://gph.is/2qCp3wr

Real Madrid Uitshirt Lange Mouwen Blauw

In alle uitwedstrijden van Real Madrid komt deze variant te voorschijn. De hoofdsponsor is sinds het seizoen 2014-2015, Fly Emirates. Fly Emirates staat in het midden van het Real Madrid uitshirt lange mouwen blauw maar ook op diverse trainingskleding. Ontworpen met een Clima-cool technologie voor de perfecte lichaamstemperatuur. Als je een shirt uit de geschiedenis mag kiezen, welke variant hoop je voor het uitshirt? Het shirt heeft een normale pasvorm en zal na een avond sporten comfortabel blijven aanvoelen. Wil je toch nog meer en kies je voor een compleet tenue? Bekijk in de shop van onze aanbieder ook direct het Real Madrid voetbalbroekje uit de voetbalsokken uit.

Long Sleeve voetbalshirts voor een andere wedstrijdfocus. – VSD

Natuurlijk bieden wij veel wedstrijdkleding aan. Naast de wedstrijdkleding en dit Real Madrid uitshirt lange mouwen ook trainingskleding. Daarnaast heb je nog een mogelijkheid om je shirt op te tuigen met bijvoorbeeld een FIFA club world Champions logo of als adidas Real Madrid Champions League shirt 2020-21 variant. Het zijn allemaal officiële producten net zoals het Real Madrid trainingspak en alle randzaken / merchandise. Extra artikelen zoals een vlag en sjaal om helemaal klaar te zitten kan natuurlijk ook. Een Real Madrid voetbalreis of tickets kunnen worden besteld als je het zoekt in de zoekbalk. In alle gevallen van een voetbalreis Real Madrid gaat het om een duur van 3 dagen. Een voetbalreis Madrid is al te boeken vanaf €259,00 euro op basis van tickets, hotel en vlucht! Schakel nu ook met het adidsa Real Madrid blauw uitshirt 2021-2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *