adidas Real Madrid Blauw Uitshirt 2021-2022

adidas real madrid blauw uitshirt 2021-2022Ben jij zo’n grote fan dat je naast het thuisshirt ook het adidas Real Madrid blauw uitshirt 2021-2022 wenst? Ga via het thuisshirt van de club en schakel naar het witte voetbalshirt. Welke speler mag van jou worden toegevoegd aan de selectie van RMFC? Wat vind je van een donker shirt voor de uitwedstrijden?

bestel nu

  • Ga hierboven direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: kids tot XXL

Moet je door de week naar de training of loop je gewoon graag in voetbalshirts? Wij hebben een tal van shirts en dus ook het nieuwe adidas Real Madrid blauw uitshirt 2021-2022. We hebben al gekke kleuren voorbij zien komen zoals het paarse in 16/17 maar ook eens keer een roze voetbalshirt. Alle Real Madrid voetbalshirts voor een voetbalseizoen zijn totaal verschillend. Een thuisvariant is natuurlijk wit maar uit en Europese voetbalshirts krijgen weer een andere kleur mee.

Uitshirts van de Koninklijke zijn niet altijd mooi maar horen gewoon in de collectie. – VSD

Waarom moet buiten het Santiago Bernabeu een andere kleur worden gedragen? Volgens de regels van de FIFA moet het uittenue een hele andere kleur hebben dan het thuistenue! Vandaar de diverse kleuren voor de uittenues. Wil je volledig in stijl een voetbalwedstrijd bijwonen van Real Madrid? Je kan in onze zoekbalk naast voetbalreizen ook shirts vinden. Door het sterrenensemble van Real blijft de club wereldwijd populair. Kies dus net als miljoenen andere een voetbalshirt van de Koninklijke.

adidas Real Madrid Blauw Uitshirt 2021-2022

Verpakt en wel wordt het Real Madrid shirt uit, thuis afgeleverd. Een ander groot voordeel van het adidas voetbalshirt is de gratis bezorging. Je kunt dus kleine artikelen erbij bestellen en alles komt gratis thuis. Het Real Madrid voetbalshirt is iets strakker ontworpen dan het voorgaande seizoen. Een adidas voetbalshirt is Clima-cool ontworpen om altijd een fris en droog gevoel te hebben in het shirt. adidas heeft verder een patent op de Mesh-panelen aan de zijkant voor nog meer frisheid. Geïnspireerd door de diverse lijnen van de straat is het strakke Real madrid voetbalshirt ontworpen. Onderaan de pagina kan je het complete design nog eens bekijken.

Ramos speelt hier niet meer maar wat blijft het een baas!!!

https://gph.is/2qG5CmC

Wil je nou graag een naam achterop? Kies je favoriete speler of wacht even tot de transfers voorbij zijn anders vertrekt je gekozen speler straks. Bestel je via Unisportstore dan ben je verzekerd van een originele bedrukking. Wij speuren het internet af zodat jij altijd de beste prijs betaalt. Ga hier ook voor het adidas Real Madrid thuisshirt 2022-2023.

  • Club: Real Madrid CF
  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better

De Real Madrid shop staat altijd bomvol met de nieuwste Real Madrid CF artikelen. Rekken vol witte thuisshirts en alternatieve kleuren voor het uit en 3rd tenue. Emirates Fly Better staat ook het seizoen 2021/22 op sommige trainingsartikelen en alle wedstrijdshirts. Wij proberen zo up to date mogelijk te blijven met zo veel mogelijk nieuwe producten. Laat het ons gerust weten als je een cadeau of artikel zoekt die er niet tussen staat. Ga los als je een grote fan van de club uit de hoofdstad bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *