Nike Chelsea Thuisshirt Tenue 2021-2022

nike chelsea shirtHier de presentatie Nike Chelsea thuisshirt tenue 2021-2022 en meer kleding. Je ziet waarschijnlijk al het patroon op het shirt en dat staat voor de 4 tribunes van Stamford Bridge :). Bestel het shirt vandaag en je hebt hem morgen al in huis.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Stamford Bridge patroon
  • Nike voetbalkleding

Als we kijken naar de geschiedenis van The Blues dan weten we dat ze in het jaar 1905 zijn opgericht. De architectuur van Stamford Bridge moest wel een keer onder de aandacht worden gebracht. Je kunt nu dus een iconisch voetbalshirt bestellen waar je het stadion op terug ziet.

nike chelsea thuisshirt tenue 2021-2022

Nike Chelsea Thuisshirt Tenue 2021-2022

Wil je nou meer info over het shirt? Klik dan op de blauwe link: Nike Chelsea shirt. Best uniek om een shirt met zo’n patroon te zien en nu dus beschikbaar voor iedereen. Het gaat allemaal om de plek waar je het voetbal laat zien. Wat vind jij van het unieke thuisshirt van Chelsea? Het is natuurlijk weer een Nike ontwerp die voorlopig de kleding blijft ontwerpen. Als we het goed hebben, is er een contract tot 2023 getekend. Waar gaan we dit voetbalshirt dan zien? Tijdens de thuiswedstrijden in de Premier League, Europa, League cup en FA cup. We wensen je veel plezier tijdens het nieuwe voetbalseizoen.

  1. Wat vind je van het voetbalshirt?
  2. Chelsea heeft transfers nodig om kampioen te worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *