Burak Yilmaz Thuisshirt Turkije 2021-2022

burak yilmaz thuisshirt turkije 2021-2022Koop hier het Burak Yilmaz thuisshirt turkije 2021-2022 maar verderop ook alle andere sterren achterop het shirt. Je kunt nu dus voor het officiële Turkije voetbalshirt gaan. Bekijk in de voetbal fanshop ook eens het trainingspak of een los trainingsjack.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 122 cm tot XXL
  • Sterspeler/Captain: Burak
  • Landen voetbalshirts

Deze van de captain van het Turkse nationale team. De aanvaller die we kennen van Lille en alle topclubs uit Turkije. In de wandelgangen hoorden wat dat Atletico Madrid interesse zou hebben. De speler die inmiddels grote prijzen op zijn naam heeft geschreven heeft ook nog wel zin om de UEFA EURO 2020 op zijn naam te schrijven. Ga hierboven direct naar het Yilmaz voetbalshirt Turkije.

Yilmaz gaat minimaal 5x scoren tijdens EURO2021 – VSD

Deze is dus ook te verkrijgen in de variant kids. Het voetbalshirt is te bestellen en te verkrijgen in de maten boys-s to boys-xl. Twijfel je aan de maat kan je ook kiezen voor een S. Een prachtig voetbalshirt met een normale pasvorm om te dragen tijden de beladen wedstrijden van het Turks voetbalelftal. Je kunt dus lekker los straks in dit geweldige voetbalshirt. Hier kan je ook een Nike Turkije uitshirt rood 2021-2022 bestellen.

Burak Yilmaz Thuisshirt Turkije 2021-2022

Het B. Yilmaz voetbalshirt Turkije uiteraard te verkrijgen in de shop. Deze is speciaal voor het EK voetbal 2020. Het voetbalshirt is wit en wordt bedrukt met rode cijfers en letters. Zoals je waarschijnlijk hebt gezien op de afbeelding wordt het cijfer ook aan de voorkant bedrukt. Het prachtige Nike voetbalshirt heeft een Dri-Fit technologie zodat het Turkije shirt ideaal in de zomer kan worden gedragen. Volg ons via de sociale kanalen voor nieuwe voetbalshirts.

  1. Ga even zitten voor deze held van Turkije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *