Real Madrid Shirt Long Sleeve 2021-2022

real madrid shirt long sleeve 2021-2022Koop hier het Real Madrid shirt long sleeve 2021-2022. Deze heeft wel een normale pasvorm maar met mouwen. In het midden natuurlijk Emirates Fly Better. Welke heb je liever lange of korte mouwen?

direct bestellen vsd

+ Direct naar Unisportstore.nl
+ Stadion: Santiago Bernabeu
+ In: heren, kind, dames, junior maten
+ Lange mouwen / long sleeve

Het Real Madrid shirt thuis lange mouwen 2021/2022 is dus in het wit met blauwe accenten. Hierboven shop je direct het longe sleeve bij Unisportstore.nl. Liever een thuisshirt met korte mouwen? Dan kan je voor het adidas Real Madrid thuisshirt 2023-2024 kiezen .Laat ons onderaan weten of jij denkt dat Real Madrid prijzen gaat pakken dit seizoen en welke prijzen?

Real Madrid gaat dit seizoen de Champions League pakken – VSD

De wedstrijden in het Estadio Santiago Bernabeu zijn altijd met het witte thuisshirt. In de weekenden in de Primera Division en door de weeks in de Champions League en Copa del Rey. Wat is het grootste verschil tussen een long sleeve en korte mouwen thuisshirt? De lange mouwen variant zit hetzelfde altijd dan met armen bedekt. Beide zijn door adidas met Clima-cool technologie ontworpen. Een vrij neutraal RMCF thuisshirt voor de thuiswedstrijden. Een totaaloverzicht voetbalshirt lange mouwen via de blauwe link. Breng je een bezoek aan Real Madrid CF? dan kan het Real Madrid shirt long sleeve 2021-2022 zeker niet ontbreken.

Real Madrid Shirt Long Sleeve 2021-2022

Real Madrid CF heeft voor de 3de keer op rij de Champions League gewonnen. Aankomend seizoen gaan ze weer alles op alles zetten op de Cup met grote oren naar Madrid te halen. Het Real Madrid long sleeve shirt is ideaal tijdens de koudere voetbaldagen. Vaak naar de sportschool of wekelijks een training? Het Real Madrid thuisshirt lange mouwen kan worden aangevuld met de Real trainingspakken en andere voetbalshirts. Een voetbalshirt bedrukken of personaliseren met een naam en rugnummer? Kies je eigen naam achterop lof ga als echte Real Madrid liefhebber voor de sterren van de selectie. Heel veel plezier met de kleding voor de trainingen.

  • Voetbalclub: Real Madrid CF
  • Champions League winnaar (3 maal op rij)
  • Kleuren: wit met blauwe accenten
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better
  • Shirts korte / lange mouwen
  • top 10 voetbalshirts 2021-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *