adidas Real Madrid Champions League Shirt 2020-21

adidas real madrid champions league shirt 2020-21Koop hier het adidas Real Madrid Champions League shirt 2020-21. Of je nu een thuisshirt van de club zonder logo of liever de voetbal trainingspakken? Je vindt bij ons de kleding voor kids en senioren in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €49,95 mini
  • adidas voetbalkleding
  • Bedrukking naam en nummer mogelijk

Je kunt het voetbalshirt voor de Champions League nu met badges bestellen. Misschien zag je al dat het gewoon een thuisshirt is maar met unieke accenten. Het uitshirt kan je ook met badges bestellen. Maak je klaar voor de spannende wedstrijden in Europa. Ga ook eens langs bij het thuis- , uit en 3e shirt. Allen te verkrijgen in de maten kids, kinderen, minikit, junioren en van S tot XXXL.

Het is Real Madrid de afgelopen 10 jaar gelukt om de Champions League 4 maal te winnen in het jaar 2014, 2016, 2017, 2018.

Je kunt ook een naam achterop krijgen. Denk aan spelers als Ramos, Rodrygo, Asensio, Benzema of Eden Hazard. De grootste club ter wereld als we alleen al kijken naar de 13 overwinningen in de CL. Je gaat dit shirt dan ook wereldwijd zien. Welke speler zou jij nog we eens willen zien in de selectie van Real Madrid Club de Fútbol? Misschien Pogba of Neymar Jr. wie zal het zeggen. Sterren als Hierro, Zidane, Ronaldo(Brasil) en Raúl maakten vroeger de dienst uit bij Real. Nederlanders met een verleden in Madrid zoals Sneijder, Robben en Ruud van Nistelrooij.

adidas Real Madrid Champions League Shirt 2020-21

Nogmaals is het shirt opvallend door de badges op de mouwen. De unieke club die “Koninklijke” wordt genoemd heeft een reputatie opgebouwd met 13 overwinningen. Op de badge zien we daarom ook 13 in de Champions League beker. Het shirt gaan we ook zien in La Liga maar dan met de Primera Division badge aan beide kanten. We vermoeden dat het Real Madrid shirt nog vaak op televisie te zien is. Jouw Real Madrid shirt online kopen? Bestel het shirt snel met naam en badge. Kies hier ook een Real Madrid shirt zonder mouwlogo’s.

  • Real Madrid Club de Fútbol
  • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
  • Europacup I / Champions League: 13x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *