adidas Colombia Uitshirt 2020-2022

adidas colombia uitshirt 2020-2022Koop hier het adidas Colombia uitshirt 2020-2022 in onze voetbalshop. Je zal deze vooral gaan zien tijdens de Copa America. Dit shirt is ook te bedrukken met 1 van de helden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: WK voetbal 2022
  • Gratis thuisbezorgd!

Het Colombia voetbalshirt zal te zien zijn tijdens de Copa America. Je kunt ook wachten op de World Cup van 2022 in Qatar. Daar zal deze ook te zien zijn namelijk. Je kent het concept van een adidas voetbalshirt. Ontworpen met een climacool technologie voor een heerlijk lucht doorstroom en flexibele pasvorm. Het voetbalshirt is te verkrijgen in diverse maten zoals kids, junior en senior. Zoek je een specifiek product als cadeau voor hem en haar voetbal? Laat het ons gerust weten. Je kunt het shirt vandaag bestellen en je krijgt deze morgen al in huis.

https://gph.is/2GJ9Rno

Het unieke uitshirt is grotendeels donkerblauw. Deze werd verder gepromoot door de sterren James Rodriguez en Falcao. James was de grote ster tijdens het WK voetbal 2014. Daarnaast zijn ook Davinson Sánchez en Juan Cuadrado helden van het volk. Wil je een voetbalshirt bedrukken? Je kunt natuurlijk 1 van de genoemde of andere op je shirt laten bedrukken. Wil je liever je eigen naam en nummer dan is dat zeker mogelijk. De kosten voor een bedrukking zijn €20.00 voor een officiële bedrukking. Ga ook voor een vergelijkbaar product zoals het Colombia shirt 2019-2020.

adidas Colombia Uitshirt 2020-2022

Het adidas voetbalshirt is voor 90% donkerblauw ontworpen. Je ziet natuurlijk de adidas strepen en logo. Deze zijn dan weer in het geel terug te vinden. Je kunt lekker gaan trainen en sporten in dit voetbalshirt. Helemaal mooi is dat het voetbalshirt morgen al in huis kan zijn. Het Colombia uitshirt heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% polyester. Vergelijkbare producten en waarschijnlijke tegenstanders tijdens de Copa America zijn adidas Argentinie thuisshirt 2022-2023 en Puma Uruguay thuisshirt 2022-2023.

  • adidas voetbalkleding
  • Clima-cool technologie
  • Slimfit ontwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *