Colombia Shirt 2019-2020

colombia shirt 2019-2020Check hier het nieuwe Colombia shirt 2019-2020 in onze Colombia voetbal fanshop. Helemaal geweldig als je een uniek item zoekt voor de training! We gaan hieronder verder in op het Colombia thuisshirt welke al jaren in de top 10 landen voetbalshirts staat. De nationale vlag van Colombia zien we terug in de kleurenstijl op het voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Voetbalshirts Landenteams
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

We beginnen met de aanbieder van het Colombia shirt. Deze is nu te verkrijgen bij Unisportstore.nl voor de beste prijs. We gaan later in op de materialen en vormgeving. Daarnaast krijg je ook nog wat extra info over het Colombiaans voetbalelftal. Het gele Colombia shirt is in ieder geval uniek door de patronen die het mee heeft gekregen. Het team bestaat uit Colombianen waarvan een deel uitkomt in Europese competities. Je kent ze waarschijnlijk wel: Falcao, Sanchez en James om even de bekendste te noemen.

I am confident in myself and about my fitness – Radamel Falcao

Het Colombia thuisshirt 2019/2020 is grotendeels wit afgeleid van de kleuren van de Colombiaanse vlag. De blauwe tinten en het rode logo komen eveneens voor in de Colombiaanse vlag. adidas heeft wel erg goed gezorgd voor een uniek item. We hebben hier dus een Clima-cool voetbalshirt houd je lichaam op de perfecte temperatuur tijdens het sporten. In de winkel hebben we ook het goedkopere Colombia thuisshirt 2018-2019.

  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Strakke voetbalshirts

Colombia Shirt 2019-2020

Wat zien we nog meer als we naar het shirt kijken? Het prachtige logo met de rode bal staat aan de linkerkant als je naar het shirt kijkt. Aan de andere kant vinden we dan het adidas logo. Wil je het shirt iets persoonlijker maken met een naam en nummer? Ga voor 1 van de sterspelers of maak een creatie zoals jij deze wenst. Het Colombia shirt heeft ook dit seizoen weer een normale pasvorm en is ontworpen van 100% polyester. Ga los met de kleding of kies het goedkopere Colombia trainingsshirt 2019-2020.

  • Colombiaans voetbalelftal
  • Bijnaam: Los Cafeteros
  • Federación Colombiana de Fútbol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *