Colombia Trainingsshirt 2019-2020

colombia trainingsshirt 2019-2020Zie hier het Colombia trainingsshirt 2019-2020 in de fanshop. Een groot voordeel van dergelijke officiële voetbalshirts is de prijs. Dus zoek je een voetbalitem om cadeau te geven, dan is dit natuurlijk geweldig.

direct bestellen vsd

  • Voetballand: Colombia
  • adidas voetbalkleding
  • Sterspelers: Falcao & James

Het Colombiaans voetbalelftal is zich aan het voorbereiden op de Copa America. Een toernooi die zeker niet zomaar tussendoor wordt gespeeld. Voor ieder land een goede voorbereiding voor het WK. Wanneer draag jij door de weeks een voetbalshirt? Naar school of alleen als je gaat sporten? Zoek je nog een uniek item? Klik eens op het Nike FC Barcelona thuisshirt 2023-2024 voor een heel ander voetbalshirt.

We are all created equally…but only lucky ones are created Colombian

Als je goed kijkt heeft dit shirt iets weg van het adidas Colombia uitshirt 2020-2022. Je kunt de shirt dan ook direct bestellen bij Voetbalshop.nl. Mocht je vandaag je bestelling compleet maken dan heb je deze binnen 1 werkdag in huis. Succes met sporten, voetballen en trainen in het geweldige voetbalshirt.

Colombia Trainingsshirt 2019-2020

We gaan hier natuurlijk nog wat extra info geven over het pre-match shirt. Het shirt wordt namelijk gedragen tijdens de trainingen maar ook voorafgaand aan de wedstrijd. De kleurencombinatie van blauw en geel heb je al op de afbeelding gezien. Het is ontworpen van 100% polyester en heeft een slimfit pasvorm. Daarnaast is deze door adidas clima-cool ontworpen en bezit het mesh panelen aan de zijkant voor een fris gevoel. Ga dus los en bestel dit trainingsshirt voor een zomer vol voetbal :).

  • Colombiaans voetbalelftal
  • Toernooi: Copa America

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *