Nike FC Barcelona Thuisshirt 2023-2024

nike fc barcelona thuisshirt 2023-2024Je kunt hier het Nike FC Barcelona thuisshirt 2023-2024 kopen. Deze heeft een normale pasvorm en in het midden Spotify. We hopen op een mooi seizoen voetbal. Denk jij dat FC Barcelona de cup met de grote oren weer gaat winnen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Veel bedrukt: Frenkie & Lewandowski

Hierboven staat veel bedrukt en dat klopt ook in het huidige team. Toch worden Messi en Iniesta ook nog veel achterop het voetbalshirt bedrukt. Je ziet het al wanneer je het stadion binnenloopt of wanneer je rond het stadion bent. Je kunt nu dus het voetbalshirt bestellen met of zonder bedrukking. Hopelijk wordt het een mooi seizoen voor Frenkie de Jong, Pedri en Gavi. Een totaaloverzicht vind je via de link: FC Barcelona.

Pubquiz vraag eenvoudig: welk seizoen heeft Barca voor het laatste de Champions League gewonnen?

Het voetbalshirt is gemaakt in samenwerking met Nike. We kennen de populariteit van het Amerikaanse merk. Deze zorgt voor luchtige voetbalkleding met een standaard pasvorm. Als je een bezoek brengt aan Catalonië (Spanje) dan ademt alles Fútbol Club Barcelona. Uiteraard is het ook mogelijk om de nieuwste trainingskleding te bestellen of een short en kousen. Het ergonomisch design vinden we ook terug op het Nike FC Barcelona shirt thuis kids 2023-2024. Scoor hier het voetbalshirt of meer kleding van Barca.

Nike FC Barcelona Thuisshirt 2023-2024

Het voetbalshirt is ontworpen in de thuis kleuren van Barca. Ze worden daarom ook wel eens Barça, Blaugrana, Laietans. Je ziet op de linker als rechterborst het Nike logo en “Barca” logo. Een voetbalshirt welke altijd prima aanvoelt tijdens het sporten door het bekende Dri-Fit materiaal. Binnenkort begint het voetbalseizoen weer en dan gaan we de voetbalshirts overal zien. Je kunt nu los in onze winkel en maak je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *