Red Bull Leipzig Uitshirt Blauw 2020-2021

red bull leipzig uitshirt blauw 2020-2021Koop hier het Red Bull Leipzig uitshirt blauw 2020-2021 welke hangt in onze RB Leipzig shop. Je kunt de voetbalshirts krijgen in kids, heren en dames maten. RasenBallsport Leipzig speelt voor het 5de seizoen in de Bundesliga.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junioren, senioren en dames
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding

Het blauwe Leipzig uitshirt is de nieuwkomer in de top 10 Bundesliga voetbalshirts. RasenBallsport was net als Leicester City een grote verrassing met een tweede plek in de Bundesliga. Overigens hebben we het dan over een paar seizoenen geleden. Shop hierboven snel het voetbalshirt en je hebt deze binnen 2 werkdagen in huis. Ga ook eens langs het RasenBallsport Leipzig thuisshirt 2020-2021.

Acht seizoenen geleden speelde de club uit Leipzig nog in de 6de divisie. Het is ook onwaarschijnlijk wat geld kan doen voor een voetbalclub.

Het shirt heeft een fantastisch design. In het midden uiteraard Red Bull zoals de naam van de club al doet vermoeden ;). We gaan deze zien in de uitwedstrijden van de club uit het voormalige Oost-Duitsland. De traditionele blauwe kleur is dan ook speciaal voor de uitwedstrijden. Het Nike logo vind je terug op de rechterborst en RasenBallsport Leipzig e.V. op de linker. Je kunt het shirt vandaag nog bestellen.

Red Bull Leipzig Uitshirt Blauw 2020-2021

Het voetbaltenue kan compleet worden gemaakt met short en kousen. Je kunt deze natuurlijk ook bedrukken met 1 van de helden. In de store zijn de voetbalshirts van Forsberg, Timo Werner, Marcel Sabitzer en Poulsen erg populair. Het blauwe voetbalshirt gaan we zien in de Bundesliga, Champions League en DFB-Pokal. Die Roten Bullen hebben grote supportersscharen achter zich staan. De club ligt in een omgeving waar ze een tijd geen voetbal op het hoogste niveau hebben kunnen bekijken.

Extra info over Rassenballsport Leipzig

De club is opgericht in 2009 en valt dus onder een nieuw tijdperk. Het RB Leipzig shirt uit is natuurlijk geweldig door de toffe sponsor. Shop snel de kleding bij onze betrouwbare aanbieders. Je vindt hieronder nog kort een samenvatting van de club en sponsors.

  • Nike voetbalkleding
  • Top 10 Bundesliga voetbalshirts
  • Red Bull Arena, Leipzig
  • Diverse maten
  • Kleur: blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *