Sportkleding Voetbalsets

sportkleding voetbalsetsSportkleding voetbalsets kopen? Voetbalteam kleding van de bekende merken Nike, Jako, Jemsz en Masita kan in onze voetbalshop worden aangeschaft. Zoek jij 10 veldtenues en 1 keeperstenue? Wij geven een overzicht van de populairste teamwear voor kids, heren en dames.

direct bestellen vsd
In: kids, dames, junior en senior
9 shirts, short en kousen
1 keeperstenue
Overzicht: teamwear

Waarom heeft een Joma sportsets maar 9 voetbalshirts, voetbalshorts en kousen? Het betreft hier voetbaltenues voor kinderen tot 12 jaar. Spelers in de jeugd spelen op half veld met minder spelers. Uiteraard is de sportkleding ook beschikbaar voor heren en dames in de maten XS, S, M, L, XL. Shop snel de nieuwste sportkleding voor het gehele voetbalteam.

unisportstore button
direct bestellen vsd

Sportkleding Voetbalsets

Wat kunnen we verwachten van de sportkleding voetbalsets? Het betreft voetbaltenues met de kleuren rood en blauw van Barcelona FC of Bologna. Europa III Joma tenues zoals deze worden genoemd zijn geweldig populair en ideaal voor jouw voetbalteam. Zijn jullie een amateurteam begonnen dan zijn deze tenues ideaal. De prijs bij onze aanbieder Unisport is zonder bedrukking. Wens je de voetbaltenues met bedrukking mail dan naar info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Voetbalkleding / sportkleding
  • Zaalteams, veld, strandteam
  • Amateurteam of Pro
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *