Nike Sporttas Team Met Wieltjes

nike sporttas team met wieltjesNike sporttas team met wieltjes voor het gehele team! Sporttassen voor een compleet team dus hockeytassen, handbaltassen, zaalvoetbaltassen, basketbaltassen, sportschooltassen, tennistassen. In de store ook bijpassende Nike voetbal handschoenen speler paars.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €49.95
Beschikbaar in: grijs en zwart
Nike accessoires
Club Team Swoosh w/Wheels

Naast de Nike sporttassen ook schoenentassen en watertassen voor alle denkbare sporten. Wat zijn teamtassen? Tassen speciaal ontworpen voor het hele team. Teamtassen zijn voorzien van wieltjes maar zijn ook extra groot ontworpen. De Nike sporttassen met een extra stevig en luxe vak voor veel sporttenues. Shop in onze voetbalshop een Nike sporttas club Team Swoosh w/Wheels zwart voor een geweldige prijs.

Nike Sporttas Team Met Wieltjes

Grote sporttassen voorzien van extra veel vakken. Voetbaltenues voor teams wassen door 1 persoon voorkomt verkleuring dus een grote teamtas is dan van levensbelang. Geuren uit een sporttas krijgen? Je kunt een uur of 12 theezakjes in de sporttas plaatsen voor een frisse geur. Shop de nieuwste Nike sporttassen of andere teamtassen in onze shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *