Nike Voetbal Handschoenen Speler Paars

nike voetbal handschoenen speler paarsDe Nike voetbal handschoenen speler paars bij Voetbalshirtsdirect voor de koude dagen op het veld. Hieronder ook andere kleuren en varianten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €11,99
  • Seizoen: winter
  • Handschoenen met grip
  • Gedragen door: Zlatan, Pogba en Ronaldo

Voetbalhandschoenen zijn te verkrijgen in de maten 8-10 jaar tot X-large. Een prachtig vormgegeven handschoenen om een voetbaltenue compleet te maken. We hebben als voorbeeld de paarse Nike handschoenen gekozen maar uiteraard zijn ze ook in het zwart te verkrijgen. Bekijk in bovenstaande tabel waar de Nike voetbalhandschoenen voor de beste prijs zijn te verkrijgen. Een wedstrijd voetballen of sporthandschoenen voor bijvoorbeeld running? De Nike handschoenen zijn warm en perfect ontworpen en te verkrijgen voor kids, junior en senioren.

De complete naam van deze handschoenen is Nike spelershandschoenen Hyperwarm Field Player Floodlights Pack in de kleuren Navy/Paars. Een naam die het eigenlijk al doet belichten. Floodlights pack is een onderdeel van Nike uitgekomen in samenwerking met Ronaldo. Hyperwarm heeft verder niet veel uitleg nodig. Navy / paars maar de Nike voetbal handschoenen speler paars zijn ook te verkrijgen in het de kleuren zwart en grijs. Een training of wedstrijd in de wintermaanden kan bijna niet zonder spelershandschoenen. Bestel snel deze prachtige Nike handschoenen. Deze is ideaal als een kerstcadeau voetbalfan of in de schoen.

Nike Voetbal Handschoenen Speler Paars

De spelershandschoenen Nike voetbal uitgerust met de beste kwaliteit. Dri-Fit kennen we natuurlijk van nieuwste voetbalshirts maar ook alle accessoires zijn hiermee uitgerust. Dri-Fit wil zeggen dat vocht niet in de handschoen stroomt maar naar buiten wordt gewerkt. De handpalmen zorgen voor ventilatie tijdens het sporten. Een band om de pols is door Nike flexibel en stretch gemaakt voor een optimale zitcomfort. Bestel snel de geweldige handschoenen voor de wintermaanden.

  • Handschoenen hyperwarm
  • Veldspeler
  • Dri-FIT technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *