Top 10 Voetbalshirts Met Naam

Hier de top 10 voetbalshirts met naam met een aantal bekende en spelers die zijn getransfereerd. De voetballer welke het meest is bedrukt, laten we later nog weten. Welke voetbalshirts met naam heb jij thuis liggen? Heb jij bijvoorbeeld nog een Raul Real Madrid shirt, Ronaldo Inter Milan voetbalshirt of een Beckham Engeland shirt? In de toekomst krijgen wij ook retro voetbalshirts welke kunnen worden bedrukt. We komen zo terug op de top 10 voetbalshirts met naam.

direct bestellen vsd

top 10 voetbalshirts met naam 2017-18

Je ziet het al in de voetbalshirts spelers afbeelding hierboven. Wederom zorgt een transfer voor een record aan voetbalshirts met naam verkopen. Vorig seizoen was het Zlatan Ibrahimovic en dus dus Neymar Jr. Ga ook langs de homepage Voetbalshirtsdirect voor meer nieuwste bedrukkingen. Denk jij dat er nog transfers gaan plaatsvinden? Zo ja, welk voetbalshirt met jouw favoriete speler zou je kopen? Een Dybala Barcelona voetbalshirt bijvoorbeeld? Hieronder eerst de top 10 voetbalshirts van 2017/18:

  1. Neymar Jr.
  2. Romelu Lukaku
  3. Alexandre Lacazette
  4. Cristiano Ronaldo
  5. Lionel Messi
  6. Paul Pogba
  7. Mohammed Salah
  8. Álvaro Morata
  9. Paulo Dybala
  10. Antoine Griezmann

Vind jij een naam opvallen in de voetbalshirts spelers 2017-2018?

top 10 voetbalshirts met naam

De top 10 is dus voorlopig bekend. Vorig seizoen was Zlatan nummer 1 en nu niet meer terug te vinden in de top 25. Waarschijnlijk als Ibrahimovic een club vindt neemt de shirtverkoop toe. Alexis vinden we ook niet terug om daar veel wordt gespeculeerd. Waarom Hazard is verdwenen weten we niet. Mohammed Salah is een opvallend maar komt door het Liverpool shirt waarschijnlijk. Cristiano Ronaldo staat nu boven Messi waar het vorig jaar andersom was.

Customized Soccer Jerseys | Messi vecht terug

Top 10 voetbalshirts met naam 2016-2017 over de best verkochte shirts. We zagen eerder het verslag; Ibrahimovic en Pogba Shirt Populairder dan Messi en Ronaldo maar Messi komt terug. Uiteraard was Lionel Messi niet blij om te horen niet meer het best verkochte voetbalshirt te wereld te zijn. Inmiddels is hij weer aan het stijgen en vinden we hem terug in de top 3. Een vraag is dan natuurlijk; wat is het meest verkochte voetbalshirt 2016-2017?

top 10 voetbalshirts met naam

Top 10 Voetbalshirts Met Naam 2016-2017

Volgens World Soccer Shop is het Messi die een goede zet heeft gedaan de afgelopen tijd. In Amerika wordt nog altijd gemeten hoeveel shirts met naam over de toonbank gaan. Je kon hierboven al lezen dat de Manchester United’s Zlatan Ibrahimovic shirts al maanden veelvuldig worden verkocht. “God of Old Trafford” zoals hij zichzelf gekscherend noemt en wordt genoemd wordt staat dus nog steeds hoog in de lijst. Nog nieuwe namen in de top 20? De grootste verrassing is wel Christian Pulisic van Dortmund op plek 20. Goede spelers doen het goed in de Bundesliga en Champions League en dat is dus ook Amerikanen opgevallen.

De top 10 customized jerseys 2016-2017 met niet veel nieuwe gezichten.

1. Ibrahimović
2. Messi
3. Pogba
4. Ronaldo
5. Neymar Jr.
6. Alexis
7. Hazard
8. Bale
9. De Bruyne
10. Griezmann

Een prachtige lijst met voetbalshirts die wij uiteraard ook in onze shop hebben. Bekijk snel bij onze aanbieder de customized shirts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *