Ibrahimovic en Pogba Shirt Populairder dan Messi en Ronaldo

Sinds 3 jaar is het Ibrahimovic en Pogba shirt populairder dan Messi en Ronaldo. Het Lionel Messi shirt en Cristiano Ronaldo is nu steeds een ander team. Vroeger was het gewoon een Real of Barca shirt. De voetbalshirts Europese campagne 2016/17 staan de nieuwelingen van “The Reds” ruim aan kop. Old Trafford met held Zlatan en daarbij ook nog eens een recordbedrag uitgeven aan Paul Pogba maakt het tot populaire voetbalshirts. Bestel hieronder het Zlatan en Pogba Manchester United shirt.

ibrahimovic en pogba shirt populairder dan messi en ronaldo
Bestel hier het Pogba & Ibrahimovic shirt >>

Ibrahimovic en Pogba Shirt Populairder dan Messi en Ronaldo

Het is dus geen schok dat deze helden zorgen voor een nieuw verkooprecord. Lionel Messi en Ronaldo zullen hun plaats terugnemen als ze bijvoorbeeld verhuizen naar Manchester City of bijvoorbeeld Paris Saint Germain. Gaat Ronaldo in de toekomst bijvoorbeeld voor een recordbedrag naar Manchester United dan weten we welk voetbalshirt geweldig populair is. Alleen Martial is minder tevreden want hij moest zijn rugnummer inleveren. Bekijk hieronder de populairste voetbalshirt met naam van 2015-2016, 2014-2015 en 2013-2014. De shirts op de afbeelding zijn van 2014-2015 en dus niet meer te bestellen. Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic hebben de stap gezet naar Manchester United FC.

Voetbalshirts met naam Ibrahimovic en Pogba

De topspelers ter wereld en wel Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn eindelijk verslagen. De afgelopen jaren wonnen ze bijvoorbeeld de Ballon d’ Or sinds 2011. Amerikaanse Britse media hebben al gemeld dat het Ibrahimovic shirt de eerste week $ 101.000.000 heeft opgeleverd en de het Pogba shirt maar liefst $ 252.000.000. We kunnen wel zeggen populaire voetbalshirts. Heb jij al een Manchester United jersey Pogba of Zlatan laat het ons gerust weten onderaan de pagina. We wensen je alvast veel plezier met de prachtige voetbalshirts. Liever een compleet Zlatan tenue of Pogba tenue? Bekijk ook de voetbalshorts en kousen. Hieronder de nieuwe helden en nog meer voetbalshirts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *