Manchester United 3e Tenue 2017-2018

manchester united 3e tenue 2017-2018Het Manchester United 3e tenue 2017-2018 voor kids, kinderen, junioren en S t/m XXL in onze shop. Zie ook het Manchester United 3e tenue kids 2017-2018 en Diverse voetbal trainingspakken MUFC. De kleding van de club is te verkrijgen voor iedereen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €54.95 mini
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior

Het prachtige Europese tgenue met de kleuren wit en grijs. adidas voetbalkleding gemaakt met de Clima-cool technologie voor de perfecte temperatuur. Een prachtige Europees tenue die we gaan zien tijdens de Europa League. Bekijk in de shop naast een MUFC tenue ook het Manchester United shirt en meer.

Deze is ontworpen door adidas en gemaakt van 100% polyester. Bestel het tenue voor senioren hierboven en voor kids, kinderen en jeugd hieronder. Het Engelse voetbal heeft een boot gekregen door namen als Romelu Lukaku en Paul Pogba. De Premier League is 20 keer gewonnen. Ook zin al 5 Europese titels in de wacht gesleept. De thuisbasis Old Trafford waar we het thuistenue zullen gaan zien. Het stadion kan 76.212 mensen en daarmee in de top 10 voetbalstadions. Hierboven dus het MUFC tenue kids tot 6 jaar.

Manchester United 3e Tenue 2017-2018

De prachtige club met een uniek adidas Manchester United tenue grijs 2017-2018 met Nederlanders als Timothy Fosu-Mensah en Blind. Recente legendes bij de club zoals Ruud van Nistelrooij, Paul Scholes en Ryan Giggs zijn inmiddels verdwenen. De nieuwe spelers zoals Lukaku en Pogba kunnen allemaal worden bedrukt. Uiteraard ook de oud spelers kunnen gewoon worden bedrukt. Chevrolet is voor het 3de seizoen hoofdsponsor en te zien aan de voorkant van het shirt. Het Manchester United 3rd shirt is wit met een normale pasvorm. Een idee welke Manchester United shirt jij wil bestellen? In de winkelwagen kan een eventuele naam worden geselecteerd. Koop jouw Manchester United tenue vandaag voor een seizoen Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *