Manchester United 3e Tenue Kids 2017-2018

manchester united 3e tenue kids 2017-2018MUFC met het Manchester United 3e tenue kids 2017-2018 te zien tot ver in de Champions League. Of je tenues zoekt of de voetbal trainingspakken en trainingskleding? In onze fanshop hebben we kleding voor kinderen en senioren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €45,95
  • Old Trafford, Manchester

Het tenue van de club met de unieke kleurencombinatie wit grijs. Een Manchester United Europees tenue zoals het Manchester United 3e tenue kids 2017-2018 betreft het Champions League tenue. Het uittenue zwart uiteraard ook te verkrijgen en ook het rode tenue thuis. Een thuis-, uit en 3e voetbaltenue voor kids, kinderen, minikit, junioren en van S tot XXXL. Kies hier ook het Manchester United 3e tenue 2017-2018.

Een tenue is ook met naam te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan het Pogba tenue Europees, Lukaku tenue Manchester United of Blind grijs tenue Champions League. De grootste club uit Engeland heeft al 5 Europese bekers op haar naam staan. Het Europese tenue en waarschijnlijk ook het tenue voor kids zal overal ter wereld worden gedragen. Als Manchester United Football Club volgend seizoen weer 300 miljoen mag uitgeven wie moeten ze dan nog halen? In het verleden heeft bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo gespeeld bij MUFC. Nederlanders in het verleden bij ade club zoals Robin van Persie, Edwin van der Sar en Jaap Stam. Bekijk hieronder het MUFC Europese tenue senioren.

Manchester United 3e Tenue Kids 2017-2018

Een MUFC tenue zoals het adidas Champions League tenue United 2017-2018 met de opvallende kleuren combi. De geweldige club die “The Red Devils” wordt genoemd staat wereldwijd bekend. We hopen dan ook dat United ver gaat komen in de Champions League. Het tenue gaan we ook zien tijdens de League Cup en FA cup. Jouw 3de tenue online kopen? Bestel het tenue met naam en toenaam. Of je nu een Manchester United shirt zoek of een tenue, we hebben het allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *