Manchester United 3e Tenue Kids 2017-2018

manchester united 3e tenue kids 2017-2018MUFC met het Manchester United 3e tenue kids 2017-2018 te zien tot ver in de Champions League. Of je nu een Manchester United shirt zoekt of de voetbal trainingspakken en trainingskleding? In onze Manchester United shop voor kinderen en senioren.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54,95 mini
  • Manchester United Football Club
  • Old Trafford, Manchester
  • Nieuw: Romelu Lukaku

Het tenue van Manchester United FC met de unieke kleurencombinatie wit grijs. Een Manchester United Europees tenue zoals het Manchester United 3e tenue kids 2017-2018 betreft het Champions League tenue. Het uittenue zwart uiteraard ook te verkrijgen en ook het rode tenue thuis. Een thuis-, uit en 3e voetbaltenue voor kids, kinderen, minikit, junioren en van S tot XXXL.

Manchester United 3e Tenue Kids 2017-2018

Een Manchester United tenue is ook met naam te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan het Pogba tenue Europees, Lukaku tenue Manchester United of Blind grijs tenue Champions League. De grootste club uit Engeland heeft al 5 Europese bekers op haar naam staan. Het Manchester United tenue en waarschijnlijk ook het Manchester United 3e tenue kids 2017-2018 zal overal ter wereld worden gedragen. Als Manchester United Football Club volgend seizoen weer 300 miljoen mag uitgeven wie moeten ze dan nog halen? In het verleden heeft bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo gespeeld bij MUFC. Nederlanders in het verleden bij Manchester United zoals Robin van Persie, Edwin van der Sar en Jaap Stam. Bekijk hieronder het MUFC Europese tenue senioren.

adidas Champions League Tenue United 2017-2018

Een MUFC tenue zoals het adidas Champions League tenue United 2017-2018 met de opvallende kleuren combi. De geweldige club die “The Red Devils” wordt genoemd staat wereldwijd bekend. We hopen dan ook dat United ver gaat komen in de Champions League. Het tenue gaan we ook zien tijdens de League Cup en FA cup. Jouw Manchester United tenue online kopen? Bestel het tenue met naam en toenaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *