adidas Voetbalschoenen Goud Space Pack

adidas Voetbalschoenen Goud Space Pack

gouden voetbalschoenen kopenLIMITED EDITION voetbalschoenen van adidas bestaande uit 2 varianten. adidas X 17+ PureChaos en de adidas ACE 16+ PureControl.

+ Voetbalschoenen adidas

+ Bale, Suarez, Benzema

+ Zwart en goud

The Limited Collection en dan de X zullen worden gedragen door Gareth Bale, Luis Suárez en Karim Benzema en de ACE 16+ gaan we zien bij Mesut Özil, Ivan Rakitic en Paul Pogba.

adidas space craft ace 16 schoenen
Kies hier uit de X 16+ of ACE 16 + goud >>

adidas heeft gekozen voor een compleet nieuw soort voetbalschoenen. De eerste ACE en X waren groen daarna blauw en tijdens zwart maar nu goud. Het Duitse sportmerk met drie strepen heeft deze limited edition collectie geweldig verzorgd. Het Space Craft pack ook wel adidas Voetbalschoenen Goud Space Pack zijn ontworpen van leer. adidas heeft gekozen voor leer om de schoenen nog lichter te maken. We kunnen wel zeggen dat het fantastische voetbalschoenen zijn geworden.

adidas X 16+ PureChaos FG/AG Space Craft

De kleur van de adidas X 16+ PureChaos FG/AG Space Craft is gekozen om totale wanorde en verwarring te creëren bij de tegenstander. Voetbalschoenen zonder veters doen het nog steeds goed. De gouden voetbalschoenen zullen beperkt worden gedragen maar zijn zeker een lust voor het oog. We zien nog steeds de sok boven de schoen. De lichtgewicht voetbalschoenen wegen totaal 201 gram. Bestel snel de Bale voetbalschoenen, Suarez voetbalschoenen of Benzema voetbalschoenen.

adidas voetbalschoenen goud space pack

adidas ACE 16+ PureControl FG/AG Space Craft

De adidas ACE 16+ PureControl FG/AG Space Craft ontworpen voor passing en geweldig balbehandeling. Het is dan ook niet gek dat ze ook wel Ozil voetbalschoenen, Rakitic schoenen en Pogba voetbalschoenen worden genoemd. Deze sterren gaan we zien in de prachtige gouden voetbalschoenen. Deze adidas voetbalschoenen Goud Space Pack hebben een geweldig schiet en pass vlak. Prachtige voetbalschoenen om het veld mee te betreden. Ben jij de eerste met deze prachtige voetbalschoenen? Bestel de voetbalschoenen snel.

2 Reacties

  1. Beste,

    Worden de “adidas Voetbalschoenen Goud Space Pack” nog verkocht?

    Mvg,

    Joël

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *