Under Armour Sporttas Zwart Medium

under armour sporttas zwart mediumNet als Depay het Under Armour sporttas zwart medium kopen? Ontworpen als voetbaltassen, hockeytassen, volleybal tassen of welke sport dan ook. In onze voetbalshop de nieuwste tassen maar ook rugzakken, duffelbags en andere sporttassen en teamtassen in diverse kleuren.

Prijs vanaf €29.95
Beschikbaar in: grijs en zwart
Under Armour accessoires
Undeniable II Medium Duffel
Memphis Depay
Overzicht: Sporttassen

Naar de voetbal of training met een stevige mooie voetbaltas? De prachtige goedkope Under Armour tassen zijn de verkrijgen vanaf €29,95. In de tas een apart vak voor voetbalkleding, teamwear en accessoires. Vaak te vinden in de sportschool? In de zaal? Andere sporten? Een geweldige tas voor iedereen en alle sporten. Under Amour maakt al jaren betrouwbare sporttassen in diverse varianten en kleuren.

direct bestellen vsd

Under Armour Sporttas Zwart Medium

UA de afkorting van Under Armour is over komen waaien uit Verenigde Staten. Een kledingmerk en sportmerk welke pas in 1996 was opgericht. Wens je een beschermende tas voor sportspullen? Shop dan de nieuwste sporttassen welke gemaakt zijn van 100% polyester. We weten allemaal hoe het gaat bij sportverenigingen vandaar de bescherming. Worden er tassen op jouw sporttas gegooid dan blijven de spullen veilig door de storm-tech. Storm-tech wil niet alleen zeggen waterbestendig maar ook extra veilig voor schuren. Shop dus snel de schuurbestendige tassen in onze voetbalshop. Liever rugzakken voor jongens, heren, dames en meisjes? In ons overzicht ook Under Armour voetbalschoenen, Nederlandse Under Armour rugzakken en tassen welke kleiner zijn.

  • Voetbaltassen
  • Teamwear
  • Kleding artikelen merk: Under Armour
  • Kleuren: zwart, grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *