Voetbaltenues Voor Teams

voetbaltenues voor teamsVoetbaltenues voor teams kopen? Teamkleding voetbal, handbal, korfbal, hardlopen, wielrennen en alle andere denkbare sporten. De voetbaltenues die wij hier hebben geselecteerd zien we tijdens veldvoetbal en zaalvoetbal. Shop in onze voetbalshop ook tassen, merchandise en trainingsartikelen.

direct bestellen vsd

  • 13 shirts, short en kousen
  • 1 keeperstenue
  • Overzicht: teamwear

Betaalbare teamkleding van de merken Hummel, Patrick, Jemsz en Under Armour wordt geleverd aan sportverenigingen, particulieren, bedrijven en scholen. Wenst u veel voetbaltenues en een bedrukking? Vraag informatie of een offerte op maat via info@voetbalshirtsdirect.nl.

unisportstore button
direct bestellen vsd

Goedkope voetbaltenues voor teams? Ga je bijvoorbeeld met een klein groepje op vakantie en heb je een team dan kan je gaan voor replica voetbaltenues. Je kunt hier denken aan neppe voetbalshirts zoals FC Barcelona of Real Madrid voor €14,95 per stuk. Een voetbaltenue bedrukken met jouw eigen naam en rugnummer? Een tenue met populaire voetballers of voorbedrukt tenue? Je kunt ze allemaal bestellen. Hoe wordt een voetbaltenue teams geleverd? Compleet met voetbalshirt, voetbalbroekje en een paar voetbalsokken.

Voetbaltenues Voor Teams

Goedkope voetbaltenues kopen? Bij Voetbalshirtsdirect zit je goed voor het nieuwe seizoen. Een ruim assortiment met complete tenues maar wat te denken van losse voetbalshirts, trainingsshirts, shorts, kousen, tassen of bijvoorbeeld trainingspakken. De sport in Nederland voetbal en dus hebben we voetbaltenues voor teams in dames, meiden, kinderen, heren en mini. Voetbalkleding bij Wehkamp is het goedkoopst met merken als Kipstra. Een beginnend elftal? Shop dan al je artikelen hier en maak je klaar voor het nieuwe seizoen. Een voetbal assortiment met de merken zoals adidas, Nike en Puma? Klik dan bovenaan op direct bestellen en shop complete voetbaltenues voor een geheel voetbalteam.

De beste en goedkoopste teamwear voor de hele club.

Teamtenues 2018-2019 kopen? Voetbalkleding voor het gehele voetbalteam. Teamtenues wassen? De tenues blijven mooi gelijk wanneer ze tegelijk worden gewassen. maximaal 40ºC om een prachtig teamtenue te behouden. Shop snel de voetbaltenues en jullie zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Sportverenigingen zoals we hierboven hebben genoemd. Particulieren die bijvoorbeeld een zaalvoetbalteam zijn gestart. Bedrijven die een toernooi hebben zoals volleybal of bedrijvenvoetbal en scholen voor een sportdag bijvoorbeeld. Teamkleding of teamwear voor de diverse sporten voor een geweldig prijs.

2 Reacties

  1. Hallo, ik ben eigenlijk op zoek naar 2e hands voetbal tenues voor een voetbal team in Gambia.
    ik ga er 7 januari naar toe met min zoon en weet dat ze er super blij mee zouden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *