Benfica Thuisshirt 2017-2018 Voorspelling

benfica thuisshirt 2017-2018 gelektBenfica thuisshirt 2017-2018 voorspelling van de Portugese club uit de Liga NOS. Sport Lisboa e Benfica zien we geregeld terug in de Champions League en beker van Portugal.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleuren: rood met wit
  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Fly Emirates

In de Benfica shop hebben we naast het Benfica thuisshirt natuurlijk ook Benfica trainingspakken, trainingskleding, sjaals, petten en bijvoorbeeld een luxe voetbalreis naar Lissabon.

benfica fan kleding

Een bezoek aan de Portugese Superliga is een droom voor iedere voetballiefhebber. De Benfica wedstrijdshirts 2017-2018 zijn te verkrijgen voor kinderen, dames, meiden en senioren. Shop hieronder direct de fan kleding zoals truien, trainingsjassen, broeken, vlaggen en veel meer voetbalkleding.

Benfica Thuisshirt 2017-2018 Voorspelling

Check hier de Benfica thuisshirt 2017-2018 voorspelling met de kleuren rood en wit. We verwachten dat de bekende Adidas strepen weer aan de bovenkant te zien zullen zijn. Een Benfica voetbalshirt, thuisshirt en uitshirt zijn natuurlijk te bedrukken met de sterren van Benfica. Je kunt ook kiezen voor oude helden zoals Eusébio, Simão, Rui Costa, Pablo Aimar of eigen naam en nummer. We gaan de wedstrijdshirts zien in de Portugese Superliga, beker en naar alle waarschijnlijkheid ook weer in de Champions League. De SL Benfica voetbalshirts te verkrijgen in de vormen thuisshirt en het grijze uitshirt.

Een Benfica shirt is populair onder voetballiefhebbers of onder mensen die houden van Liga NOS voetbalreizen. Estadio Da Luz kleurt om de week geweldig rood met wit door de trouwe supporters. Het Duitse merk adidas verzorgt de voetbalkleding zoals de voetbalshirts, trainingspakken en trainingstruien. Fly Emirates zien we terug in het midden van het voetbalshirt. De witte accenten zoals de strepen van Adidas waren vorig seizoen aan de zijkant zichtbaar en nu weer op de schouder. Het nieuwe voetbalshirt zal op de markt komen met een klassieke kraag. Prachtige voetbalshirts welke kunnen worden bedrukt en als extra leverbaar met badge. De nieuwste voetbalshirts kopen? Shop eens een Benfica shirt of andere voetbalkleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *