Benfica Thuisshirt

benfica thuisshirtWe hebben hier het Benfica thuisshirt 2021/22 die je via de button direct kunt bestellen. Je kunt deze hieronder direct bestellen. Bedruk een shirt eens met Neres, Ramos of Silva.

direct bestellen vsd

+ Direct naar Unisportstore.nl
+ Club: Sport Lisboa e Benfica
+ Stadion: Estadio Da Luz
+ In: dames, heren, kind, junioren
+ Kledingmerk: adidas
+ Hoofdsponsor: Emirates Fly Better

Sport Lisboa e Benfica is de officiële naam van SL Benfica. Wil jij graag een Benfica voetbalshirt, thuisshirt of uitshirt? In onze fanshop heeft de nieuwste voetbalkleding en helemaal in aanloop van de Champions League. Wil je liever een iets oudere variant? Klik dan direct op de link: adidas SL Benfica thuisshirt 2021-2022.

SL Benfica gaat kampioen worden van de Liga NOS – VSD

De Liga NOS ook wel Portugese Superliga is een geweldige competitie waar deze veelvuldig gaan zien. In de voetbalshirts top 25 met SL Benfica want de Champions League wordt vaak gehaald. De traditionele thuiskleur is rood welke terugkomt op het thuisshirt. Het nieuwe voetbalshirt zal weer geweldig populair zijn en altijd snel uitverkocht. Check hierboven snel waar je het Benfica voetbalshirt voor de beste prijs zijn te verkrijgen.

  • Stadion: Estádio da Luz, Lissabon
  • https://www.slbenfica.pt/
  • Oprichting: 1904 met naam Sport Lisboa
  • Competitie: Primeira Liga

Benfica Thuisshirt

Wil jij dit shirt graag kopen? Je vindt deze voor de beste prijs in onze shop. Breng je binnenkort een bezoek aan Lissabon? Ga dan langs de shop in het Estadio Da Luz. Een geweldig stadion met een nog betere sfeer. adidas verzorgd al jaren de voetbalkleding van SL Benfica. Emirates Fly Better uiteraard in het midden en Sport Lisboa e Benfica logo links. De witte accenten zien we ook op het thuisshirt 2022/2023 terug. Boven het logo vinden we drie sterren. De Portugese club is namelijk al 35x Portugees landskampioen geworden. Daarnaast 25x de Beker van Portugal en 2x de Europacup I. Het laatste nieuws vind je in onze voetbalnieuws en in de fanshop naast voetbalshirts ook trainingspakken en meer voetbalkleding.

  1. Benfica thuisshirt
  2. Trainingspakken
  3. Trainingskleding
  4. Vlaggen en merchandise
  5. adidas Benfica rood shirt thuis kids 2021-2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *