Nike Chelsea Tenue Thuis Kids 2022-2023

nike chelsea tenue thuis kids 2022-2023Check hier je Nike Chelsea tenue thuis kids 2022-2023. Vind je deze net iets te duur? Ga dan voor het losse thuisshirt voor kinderen van dit seizoen, welke dus ook los is te krijgen. Wat vind je van de kleurencombinatie in het tenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Nieuwelingen: Joao Felix & Enzo

Je hebt bijvoorbeeld al een Chelsea trainingspak in je kast hangen? Hier hoort dan zeker het Nike Chelsea tenue thuis kids 2022-2023 bij voor een complete collectie. Deze is ontworpen in samenspraak met sportgigant Nike. Je kan kiezen voor een thuistenue met kort mouwen of long sleeve variant :). Ga ook eens voor het Chelsea Mason Mount thuisshirt 2022.

When John went up to lift the FA up, We were there, We were there…

Een compleet tenue bestaat uit het thuisshirt voor kinderen, voetbalshort en de kousen. Om wat voordeel te behalen kan je deze combineren met de oudere voetbalsokken wit. Een totaaloverzicht via de link: Chelsea. Het voetbaltenue Chelsea is ontworpen voor de Premier League wedstrijden en diverse Engelse bekers. Je zal het tenue ook gaan zien tijdens de thuiswedstrijden in de FA cup, League cup en Europa. We hopen op veel successen in het voetbalkleding in Stamford Bridge en op tv.

Nike Chelsea Tenue Thuis Kids 2022-2023

Je ziet op de afbeelding al dat het Chelsea thuis tenue junior 2022/23 voorzien is van een blauwe basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld door witte en gele accenten. Zo vinden we op de rechterborst het Nike logo en het club logo op de linkerborst in het wit. Verder vinden we sponsor 3 daar onder op de voorkant van het thuisshirt. Verder is het voetbalbroekje ook ontworpen met dezelfde blauwe kleur, welke rust brengt in het totale voetbaltenue. Nike heeft extra aandacht besteed aan de sokken waardoor ze een perfecte pasvorm hanteren. Hierdoor zullen deze dus als gegoten zitten voor ieder persoon.

We love you Chelsea, we do, We love you Chelsea, we do, We love you Chelsea, we do, Oh Chelsea we love you..

Het gehele Chelsea tenue voor kinderen is ontworpen met het bekende Dri-FIT materiaal zoals we kennen van Nike. Hierdoor wordt vocht tijdens het sporten naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Je zal dus ten alle tijden comfortabel en droog aanvoelen mocht je fanatiek bezig zijn. Maak dus vandaag nog je Chelsea collectie compleet met dit schitterende Nike Chelsea thuistenue blauw. Kies ook het Nike Chelsea blauw thuisshirt kind 2020-2021. Denk jij dat de club volgend jaar gewoon weer in de Champions League te zien zal zijn?

  • Nike voetbalkleding
  • Dri-FIT technologie
  • Stamford Bridge
  • Official Chelsea FC product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *