Nike Chelsea Thuistenue 2022-2023

nike chelsea thuistenue 2022-2023Je besteld hier het Nike Chelsea thuistenue 2022-2023 voor het aankomende seizoen. Heb je deze toch liever voor kinderen? Deze hebben voor in de maten 122cm tot 176cm in de shop. Stamford Bridge kleurt weer blauw tijdens de Premier League, CL, FA cup en League Cup.  Wat vind je van het complete tenue als je hem zo ziet?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike voetbalkleding

Chelsea en Nike hebben gekozen om het thuistenue in reclamevorm te promoten. De sterspelers die een hoofdrol vertolken bij de promo van het Chelsea thuis tenue zijn Ziyech en Kanté. Wij vergelijken de prijs voor je zodat jij direct het goedkoopste kan bestellen via de button hierboven. Je hebt deze binnen 2 werkdagen dan in huis. Ga dan via de blauwe link naar het Nike Chelsea tenue thuis kids 2022-2023.

Chelsea zonder Hazard is niet kampioen waardig – VSD

Het tenue bestaat uit het thuisshirt, voetbalbroekje blauw en de witte thuiskousen. We gaan het prachtige voetbaltenue terug zien op Stamford Bridge. De Chelsea tenues zijn ontworpen door Nike met een Dri-Fit technologie. Dri-FIT wil zeggen dat je lichaam op de perfecte temperatuur blijft. De club heeft de bijnaam: “The Blues”. Het FC Chelsea thuistenue blauw is daarom al jaren geheel in het blauw. Toch liever een Chelsea tenue lange mouwen? Deze is ook te verkrijgen bij onze aanbieders :).

Nike Chelsea Thuistenue 2022-2023

Deze is te verkrijgen in kids, senioren en diverse andere maten. Uiteraard kan je ook weer een eigen draai geven aan het tenue. Op het broekje en voetbalshirt kan een nummer worden geplaatst. Je voetbalshirt kan worden bedrukt met een naam. Nog vragen of suggesties laat het ons gerust weten. Unisportstore biedt het volledige tenue in 1x aan. Uiteraard kunnen de onderdelen ook gewoon los worden besteld. Ga je voor een tenue voor de kleinste? Shop dan het Chelsea thuistenue minikit baby 2022-23 en deze is al beschikbaar voor kinderen vanaf 3 maanden.

Hieronder info over Chelsea tickets en voetbalreizen

Altijd al eens een voetbalreis naar Chelsea willen maken inclusief een bezoek aan het Stamford Bridge stadion? Wij werken al een tijd samen met voetbalreizenXL. Deze club komt het beste uit de bus komen als het gaat om een perfect verzorgde reis met een klasse accommodatie. Je hebt al een trip inclusief tickets, hotel al voor €329 euro. Het betreft dan de wedstrijd Chelsea – Leicester City. De wedstrijden zoals Chelsea – Arsenal, Chelsea – Manchester United en Chelsea – Manchester City zijn vaak iets duurder.

De UEFA Champions League – Finale za, 29 mei 2021 – 21:00 uur Manchester City – CHELSEA
  • Chelsea football club
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Bezoek Stamford Bridge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *