Zlatan Ibrahimovic La Galaxy Thuisshirt 2023-2024

zlatan ibrahimovic la galaxy thuisshirt 2023-2024Bestel bij ons het Zlatan Ibrahimovic La Galaxy thuisshirt 2023-2024. Je ziet het goed bij LA Galaxy maar daar speelt hij toch niet meer? Dat klopt en toch is dit voetbalshirt nog zo geweldig populair. We moesten deze dus wel in de winkel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Hij speelde hier van 2018 tot 2020
  • Nog steeds een icoon van de club

Eigenlijk zijn alle shirts van Zlatan nog geweldig populair. We kijken natuurlijk uit naar de nieuwe van AC Milan. Je kunt ook het oudere Ibrahimovic shirt AC Milan 2022-2023 kiezen en maak je klaar. We zullen deze spits dan ook veel achterop voetbalshirts blijven zien. Hij heeft als ontwerp zijn eigen Zoom Mercurial Vapor 15. Genoeg artikelen op voetbalgebied nog te krijgen van deze baas.

Zlatan Ibrahimovic La Galaxy Thuisshirt 2023-2024

Je kunt het voetbalshirt bestellen bij onze aanbieder Voetbalshop. Het komt voor dat het thuisshirt even niet aanwezig is. Je kunt gewoon even wachten om deze alsnog te selecteren. Aan de linkerkant kan je zelf de naam van de speler selecteren. Het is ook mogelijk om de spelers van nu te laten bedrukken. Maak je klaar voor het nieuwe voetbalseizoen met dit geweldige voetbalshirt van deze nog steeds held op de velden.

  • Sterspeler Zlatan
  • Voetbalschoenen: Mercurial Vapor
  • Opmerkelijk: Nog nooit de Champions League gewonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *