Castore Newcastle United Trainingspak 2023-2024

castore newcastle united trainingspak 2023-2024Hier hebben we het Castore Newcastle United trainingspak 2023-2024. Het trainingspak lijkt qua ontwerp op een eerdere maar wel van Castore. Wat vind je van deze samenstelling?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: small – 2XL
  • Beperkt beschikbaar
  • Castore voetbalkleding

Naast dit trainingstenue is ook het thuisshirt weer uit. Al met al weer genoeg te zien dus in de shop voor het dit seizoen en hopelijk in de Premier League. De voetbal trainingspakken zullen gepromoot worden door de topspelers van het team tijdens de thuis en uitwedstrijden. Er is maar 1 aanbieder dus de keus is makkelijk. Hier ook het oudere Newcastle United trainingspak 2018-2019.

Het trainingspak Newcastle 2023/24 zal gedragen worden tijdens de trainingen maar ook voor en na de wedstrijden. Zeker wanneer de koudere maanden weer voor de deur staan is het altijd lekker om een kwalitatief trainingspak in huis te hebben. Wanneer je een Newcastle fan bent of je gaat een keer met de boot over voor een voetbalreis met vrienden, dan is deze zeker een geweldig artikel. Een bezoek aan Newcastle United? Bekijk dan de goedkope voetbalreizen richting Engeland.

Castore Newcastle United Trainingspak 2023-2024

Deze heeft zoals gezegd veel weg van het derde shirt van de club. Het NUFC pak zal zichtbaar gaan worden op de reservebank tijdens de wedstrijden. Bij deze wedstrijden op internationaal niveau zal het nog even wachten zijn. Het door Castore geproduceerd trainingstenue bestaat uit een mooie donkere kleur en wordt bijgestaan door witte accenten. Je kunt ook eens langs het Castore Newcastle United shirts en tenues thuis 2023-24.

Het Newcastle United trainingsjack 2023/24 had verder de sponsor Wonga op de borst staan. Deze heeft erg handige steekvakken voor wanneer je je persoonlijke spullen wilt meenemen naar het voetbalveld. De trainingsbroek is uitgekomen in de kleur zwart en heeft witte accenten waardoor deze mooi bij het trainingsjack past. Ook hier zijn de logos van Castore en van Newcastle weer mooi en subtiel verwerkt. Maak dus vandaag nog je Newcastle collectie compleet en ga los over 2 dagen. Je kunt van het kledingmerk ook het Castore Sevilla Europa League Finale shirt 2023 bestellen.

  • Newcastle United fanshop
  • Premier League
  • Castore techniek
  • Goedkope trainingspakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *